• Ed Sheeran vorbește despre cele mai grele perioade ale carierei sale, atât profesionale, cât și personale.
  • Noua sa piesă transpune o mare parte din durerea artistului prin care a trecut de-a lungul vieții.
  • Albumul său ,,Eyes Closed” a devansat-o pe Miley Cyrus.

Ed Sheeran a făcut referire la lupta sa cu gândurile suicidare într-o avanpremieră pentru noua sa piesă Salt Water și a spus că aceasta a fost inspirată de „cele mai întunecate nopți” din viața sa, scrie dailymail. Artistul, în vârstă de 32 de ani, a anunțat lansarea celui de-al șaselea album de studio Subtract în februarie, spunând că a fost inspirat de tragediile personale cu care s-a confruntat.

Lansarea va explora durerea sa după moartea prietenului său Jamal Edwards, depresia și anxietatea sa atunci când soția sa Cherry a fost diagnosticată cu o tumoare în timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil al lor.

Luni, Ed a postat pentru cei peste 53 de milioane de urmăritori de pe Youtube și a împărtășit o ultimă mostră a noii sale piese, Salt Water.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Ed a vorbit despre lupta sa cu gândurile sinucigașe. El a continuat: „Salt Water este un cântec destul de întunecat, redă ceea ce ar fi momentele finale sărind în apa rece sărată și simțind la 3 sau 4 grade că ești liber”.

În urma morții celui mai bun prieten al său, Jamal, Ed a povestit că se simțea ca și cum s-ar fi „înecat” atunci când un alt prieten apropiat, jucătorul australian de cricket Shane Warne, a murit luna următoare. „Am simțit că nu mai vreau să trăiesc. Și am avut asta de-a lungul vieții mele…. Ești sub valuri înecându-te. Ești într-un fel de chestie. Și nu poți ieși din asta”.

Ed a obținut deja al paisprezecelea său număr unu cu piesa principală de pe album, Eyes Closed, care a devansat-o pe Miley Cyrus pe primul loc.

„Mă bucur foarte mult că v-ați conectat la acest cântec. Niciodată, niciodată, nu iau acest lucru ca fiind de la sine înțeles, atât de departe în cariera mea. Mulțumesc pentru toți cei care s-au conectat la Eyes Closed”, a declarat artistul.

Citește și: