• Ed Sheeran vorbește despre cele mai grele perioade ale carierei sale, atât profesionale, cât și personale.
  • Noua sa piesă transpune o mare parte din durerea artistului prin care a trecut de-a lungul vieții.
  • Albumul său ,,Eyes Closed” a devansat-o pe Miley Cyrus.

Ed Sheeran a făcut referire la lupta sa cu gândurile suicidare într-o avanpremieră pentru noua sa piesă Salt Water și a spus că aceasta a fost inspirată de „cele mai întunecate nopți” din viața sa, scrie dailymail. Artistul, în vârstă de 32 de ani, a anunțat lansarea celui de-al șaselea album de studio Subtract în februarie, spunând că a fost inspirat de tragediile personale cu care s-a confruntat.

Lansarea va explora durerea sa după moartea prietenului său Jamal Edwards, depresia și anxietatea sa atunci când soția sa Cherry a fost diagnosticată cu o tumoare în timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil al lor.

Luni, Ed a postat pentru cei peste 53 de milioane de urmăritori de pe Youtube și a împărtășit o ultimă mostră a noii sale piese, Salt Water.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ed a vorbit despre lupta sa cu gândurile sinucigașe. El a continuat: „Salt Water este un cântec destul de întunecat, redă ceea ce ar fi momentele finale sărind în apa rece sărată și simțind la 3 sau 4 grade că ești liber”.

În urma morții celui mai bun prieten al său, Jamal, Ed a povestit că se simțea ca și cum s-ar fi „înecat” atunci când un alt prieten apropiat, jucătorul australian de cricket Shane Warne, a murit luna următoare. „Am simțit că nu mai vreau să trăiesc. Și am avut asta de-a lungul vieții mele…. Ești sub valuri înecându-te. Ești într-un fel de chestie. Și nu poți ieși din asta”.

Ed a obținut deja al paisprezecelea său număr unu cu piesa principală de pe album, Eyes Closed, care a devansat-o pe Miley Cyrus pe primul loc.

„Mă bucur foarte mult că v-ați conectat la acest cântec. Niciodată, niciodată, nu iau acest lucru ca fiind de la sine înțeles, atât de departe în cariera mea. Mulțumesc pentru toți cei care s-au conectat la Eyes Closed”, a declarat artistul.

Citește și: