• Una dintre gazdele din acest an, Julia Sanina va deschide prima semifinală cântând alături de trupa ei The Hardkiss.
  • Alți artiști ucraineni care vor cânta sunt Mariya Yaremchuk, OTOY și Zlata Dzyunka.
  • Marea Britanie găzduiește concursul de cântece în numele Ucrainei.

Rita Ora va interpreta unele dintre cele mai mari hituri ale ei la semifinalele Eurovision de luna viitoare, anunță BBC. Rebecca Ferguson va cânta și ea, în orașul ei natal, Liverpool. Fazele eliminatorii vor avea loc marți, 9 și joi, 11 mai.

Vorbind la podcastul Eurovisioncast al BBC, ea a spus: „Este o sărbătoare a Liverpool și a Ucrainei prin muzică”. Ea va cânta un duet cu artista ucraineană Alyosha. Una dintre gazdele din acest an, Julia Sanina va deschide prima semifinală cântând alături de trupa ei The Hardkiss.

Alți artiști ucraineni care vor cânta la Eurovision sunt Mariya Yaremchuk, OTOY și Zlata Dzyunka, întrucât Marea Britanie găzduiește concursul de cântece în numele Ucrainei.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Sper să mă îmbrac într-un fel de rochie”, a glumit Ferguson pentru BBC, la opt săptămâni după ce a născut. Se așteaptă ca aproximativ 160 de milioane de oameni să urmărească ediția Eurovision din acest an, ceea ce o face una dintre cele mai mari audiențe TV din lume.

„O să-l tratez așa cum l-am tratat pe X Factor pentru că atunci când aș urca pe scenă, tot ce mi-aș imagina ar fi publicul de studio”, a spus Ferguson, care are patru albume din top 10 în Marea Britanie. „Asta este singurul mod în care poți trece printr-o performanță, altfel nu ai ajunge niciodată pe scenă”. Kate Phillips, directorul BBC Unscripted, care include accent pe divertisment și evenimente mari, a declarat: „Nu va exista nici un moment de ratat în aceste semifinale foarte distractive și foarte tensionate.”

Citește și