• TikTok va fi partenerul oficial de divertisment al concursului pentru un al doilea an.
  • Biletele pentru proiecțiile din cinematografe, difuzate în peste 500 de cinematografe, vor putea fi cumpărate începând de luni.
  • Marea Britanie va organiza spectacolul în numele Ucrainei.

Marea finală a concursului Eurovision va fi transmisă în direct în cinematografele din Marea Britanie pentru prima dată, anunță BBC. Liverpool va găzdui evenimentul sâmbătă, 13 mai, după două semifinale la începutul săptămânii. Organizatorii spun că proiecțiile vor încuraja costumele elegante și cântecele.

Biletele pentru marea finală de la Liverpool Arena s-au vândut în mai puțin de 40 de minute după ce au fost puse în vânzare la începutul acestei luni. Separat, s-a confirmat, de asemenea, că TikTok va fi partenerul oficial de divertisment al concursului pentru un al doilea an.

John Travers de la CinemaLive, care va distribui evenimentul în cinematografe, a declarat că firma este încântată” să lucreze cu BBC pentru a aduce concursul pe marele ecran.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Vrem ca publicul să se distreze, să vină în grupuri, să se îmbrace elegant și să se adune pentru a se bucura de această ocazie istorică pe marele ecran”, a spus el. Biletele pentru proiecțiile din cinematografe, difuzate în peste 500 de cinematografe, vor putea fi cumpărate începând de luni (27 martie), ora 10:00 BST.

Publicul va putea, de asemenea, să vadă o avanpremieră a noii emisiuni de întâlniri de pe BBC Three, I Kissed A Boy, prezentată de Dannii Minogue, înainte ca marea finală să înceapă la ora 20:00 BST. Concursul are loc la Liverpool, după ce anul trecut, Sam Ryder, participantul din Marea Britanie, s-a clasat pe locul al doilea în fața orchestrei Kalush din Ucraina.

Deoarece invazia Rusiei în Ucraina a împiedicat țara câștigătoare să găzduiască concursul din 2023, organizatorii au spus în schimb că Marea Britanie va organiza ediția de Eurovision de anul acesta în numele lor.

Concursul va fi găzduit de vedeta Hannah Waddingham, de jurata de la Britain’s Got Talent Alesha Dixon, de cântăreața ucraineană Julia Sanina și de prezentatorul emisiunii de chat Graham Norton, care comentează, de asemenea, Eurovisionul pentru publicul televiziunii britanice.

Citește și