• „Vizionarea lui Jonah Hill pe strada 21 Jump m-a făcut să plac din nou evreii”, a scris el.
  • Conturile de rețele sociale ale lui West au fost blocate din cauza unor postări antisemite.
  • Unele dintre postările lui West au promovat violența.

Kanye West s-a întors pe Instagram, susținând că actorul lui Jonah Hill în „21 Jump Street” i-a schimbat în cele din urmă părerea despre antisemitism. „Vizionarea lui Jonah Hill pe strada 21 Jump m-a făcut să plac din nou evreii”, a scris el pe platformă alături de un afiș pentru filmul din 2012, scrie Page Six.

„Nimeni nu ar trebui să se mânie împotriva unuia sau a două persoane și să transforme asta în ură față de milioane de oameni nevinovați. Niciun creștin nu poate fi etichetat ca antisemit știind că Isus este evreu”, a continuat el, adăugând: „Mulțumesc, Jonah Hill, te iubesc”.

View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Conturile de rețele sociale ale lui West au fost blocate din cauza unor postări antisemite care au urmat imediat după dezvăluirile sale ofensive pe Twitter.

„Lucrul amuzant este că de fapt nu pot fi antisemit, pentru că oamenii de culoare sunt de fapt evrei, de asemenea, băieți, v-ați jucat cu mine și ați încercat să-i înfruntați pe oricine se opune agendei voastre”, a concluzionat rapperul, cunoscut și sub numele de Ye.

Unele dintre postările lui West au promovat violența, iar rapper-ul sa trezit la scurt timp pe marginea criticilor larg răspândite pentru că a purtat o cămașă „White Lives Matter”. Chase și Vogue și-au rupt relațiile de muncă cu el.

Câștigătorul cu mai multe premii Grammy, care trăiește cu tulburare bipolară, a spus mai târziu că a fost „fericit” de remarcile sale când i s-a oferit șansa de a-și cere scuze.

Unii dintre membrii familiei fostei soții a lui West, Kim Kardashian, au vorbit chiar împotriva lui pe Instagram, Khloé Kardashian scriind că îi susține „prietenii evrei și poporul evreu”.

Citește și