• Cei doi îl au în comun pe fiul Tennessee James Toth.
  • Fostul cuplu a semnat declarația: „Reese și Jim”.
  • După anunțul divorțului, o sursă a declarat pentru People că a fost o „decizie amiabilă”.

Reese Witherspoon și soțul Jim Toth au anunțat că divorțează după 11 ani de căsnicie, scrie The Independent. Vineri, 24 martie, fostul cuplu a împărtășit într-o declarație comună faptul că au luat „decizia dificilă” de a se separa, cu doar câteva zile înainte de cea de-a 12-a aniversare a căsătoriei lor. Cei doi, care au în comun un fiu în vârstă de 10 ani, Tennessee James Toth, au declarat că „cea mai mare prioritate” a lor va fi copilul lor în timp ce „se obișnuiesc cu acest următor capitol”.

„Avem câteva vești personale de împărtășit”, a început Witherspoon anunțul, care a fost distribuit pe Instagram. „Cu multă grijă și considerație am luat decizia dificilă de a divorța„.

„Ne-am bucurat de atât de mulți ani minunați împreună și mergem mai departe cu dragoste profundă, bunătate și respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună”, au continuat. „Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru și întreaga noastră familie în timp ce navigăm în acest următor capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare și sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment.”

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Fostul cuplu a semnat declarația: „Reese și Jim”. După anunțul divorțului, o sursă a declarat pentru People că a fost o „decizie amiabilă” și că au rămas „cei mai buni prieteni”. Witherspoon și Toth sunt „atât de hotărâți să fie părinți împreună” și sunt „implicați în întreaga lor familie și în a face acest lucru cât mai ușor posibil pentru toată lumea”.

Reese Witherspoon și Jim Toth au fost căsătoriți timp de mai bine de zece ani înainte de a-și anunța decizia de a divorța. Cei doi s-au întâlnit prima dată la o petrecere acasă în 2010, unde Toth a salvat-o pe Witherspoon de prietenul său beat.

Citește și