• Descoperă noi conexiuni – cum poți folosi trucul inteligent de pe WhatsApp pentru a găsi grupurile comune cu prietenii tăi.
  • Utilizatorii vor putea să caute numele unui contact și să vadă grupurile pe care le au în comun cu acesta.
  • Noile caracteristici vor începe să fie implementate la nivel global în următoarele săptămâni.

Fie că este vorba de un fost partener sau de un coleg enervant, de multe ori îți dorești să afli ce grupuri ai în comun cu cineva pe WhatsApp. Acum, zilele de căutare prin chat-urile vechi sunt de domeniul trecutului, datorită unei noi funcții inteligente.

Utilizatorii vor putea să caute numele unui contact și să vadă grupurile pe care le au în comun cu acesta. Noul instrument este unul dintre cele două noi caracteristici care sunt lansate pentru grupurile WhatsApp.

Suntem încântați să lansăm câteva modificări noi pe care le-am făcut pentru a face grupurile mai ușor de gestionat pentru administratori și mai ușor de navigat pentru toată lumea, a declarat WhatsApp.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Pentru a găsi grupurile pe care le aveți în comun cu cineva, este suficient să deschizi aplicația WhatsApp și să tastezi numele contactului în bara de căutare. Sub chat-ul direct cu această persoană, vei putea acum să parcurgi grupurile pe care le ai în comun cu ea, scrie DailyMail.

Un nou control pentru administratorii de grup Whatsapp

A doua actualizare este un nou control pentru administratorii de grup, care pot vedea acum toate solicitările într-un singur loc.

Pe măsură ce tot mai mulți oameni se alătură comunităților, dorim să le oferim administratorilor de grup mai mult control asupra confidențialității grupului, așa că am construit un instrument simplu care le oferă administratorilor posibilitatea de a decide cine poate să se alăture unui grup, a explicat WhatsApp.

Atunci când un administrator decide să partajeze un link de invitație pentru grupul său sau să facă grupul său eligibil pentru a se alătura unei comunități, acesta are acum mai mult control asupra celor care se pot alătura.

Grupurile sunt locul în care oamenii au unele dintre cele mai intime conversații și este important ca administratorii să poată decide cu ușurință cine poate și cine nu intra. Noile caracteristici vor începe să fie implementate la nivel global în următoarele săptămâni.

Citește și