• Hailey Bieber urmează să lanseze un show culinar, pe platforma Youtube.
  • În cele șase episoade, fotomodelul împărtășește rețete pentru preparatele sale preferate.
  • Serialul de pe YouTube este un derivat al popularului ei segment „Who’s In My Bathroom?”.

Hailey Bieber se îndreaptă de la „baie spre bucătărie”. După succesul seriei sale de interviuri de pe YouTube „Who’s In My Bathroom?”, vedeta a lansat miercuri primul sezon al serialului „What’s In My Kitchen?”, scrie Billboard.

„« What’s In My Kitchen? » este o continuare a emisiunii «Who’s In My Bathroom?», pentru că publicul nostru era pregătit să nu mai mâncăm în baie!” a declarat Bieber, potrivit The Hollywood Reporter.

„De ani de zile îmi place să gătesc și să împărtășesc mesele cu prietenii mei pe canalele mele de socializare și abia aștept să aduc această experiență fanilor din rețeaua noastră cu OBB și HexClad”.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Modelul spune că un nou format pentru canalul ei a fost cu adevărat o veste bună deoarece aceasta și echipa reușesc să creeze cu adevărat totul, de la concept la ecran, și abia aștept ca toată lumea să vadă ce urmează.

Noul format va oferi, de asemenea, un ajutor, întrucât Bieber va cumpăra ingredientele pentru gătit de la Village Market Place de la Community Services Unlimited, care lucrează pentru „a aborda inegalitățile și barierele sistemice care fac ca societățile durabile și stilurile de viață să fie inaccesibile”, potrivit site-ului lor.

Hexclad va face o donație către Accion Opportunity Fund, care permite întreprinderilor mici din industria alimentară deținute de femei și de persoane de culoare din industria alimentară să obțină microcredite în valoare de 100.000 de dolari.

Citește și