• O femeie a ajuns la vârsta de 32 de ani fără să fie sărutată pentru că, credea că bărbații o vor urmări”.
  • Acum și-a luat dragostea în propriile mâini și și-a petrecut toată luna ianuarie mergând la întâlniri.
  • Și-a pus toată energia în serviciul ei și în călătoriile prin lume – dar a simțit că a pierdut” ani de zile pentru a se împăca cu statutul ei de singurătate.

O femeie a ajuns la vârsta de 32 de ani fără să fie sărutată pentru că, credea că bărbații o vor urmări”. Allora Campbell a crezut întotdeauna că un bărbat o va lua pe sus, așa cum se întâmplă în filme. Când a împlinit 30 de ani, și-a dat seama că nu era așa, pentru că niciodată nu se legase de un tip și nici nu fusese invitată la o întâlnire.

A crezut că bărbații o vor prinde, dar nu s-a întâmplat niciodată. Chiar și așa, nu îi este rușine să fie o „femeie care a înflorit târziu”. Acum și-a luat dragostea în propriile mâini și și-a petrecut toată luna ianuarie mergând la întâlniri. A ajuns în punctul în care celibatara a simțit că rămâne în urma așteptărilor privind întâlnirile din societate”, așa că a avut câteva întâlniri și a primit primul ei sărut.

Astfel, agenta de marketing din Rochester, New York, a spus: Am 32 de ani și nu am fost niciodată sărutată sau la o întâlnire până luna trecută. Am presupus că femeile sunt făcute pentru a fi urmărite, dar asta nu mi s-a întâmplat niciodată. M-am gândit că trebuie să fie ceva în neregulă cu mine.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Romantica fără speranță a petrecut aproximativ 20 de ani evitând scena întâlnirilor și și-a pierdut credința în dragoste”. Și-a pus toată energia în serviciul ei și în călătoriile prin lume – dar a simțit că a pierdut” ani de zile pentru a se împăca cu statutul ei de singurătate. În copilărie, ea credea că va întâlni pe cineva sau că va fi agățată de bărbați atunci când ieșea în oraș.

Foto: Allora Campbell/Instagram

Eram paralizată de un rol de gen. De la prinț la prințesă”, a adăugat ea.Când nu s-a întâmplat, am făcut o mulțime de presupuneri. Mă întrebam: Sunt suficient de bună?” Descărcam o aplicație de întâlniri o dată pe an, aveam experiențe proaste cu ciudați și o ștergeam fără să merg la întâlniri”.

În ciuda depresiilor, a știut că trebuie să se implice mai mult și a decis să facă pasul cel mare. A spus că trebuia să acționeze pentru a face ca lucrurile să se schimbe, așa că a decis să se arunce cu capul înainte în întâlniri. Apoi a adăugat: Am petrecut atât de mulți ani îngrijorându-mă de ceea ce ar putea crede oamenii despre mine. A fost autosabotaj. Am descărcat aplicații de dating și am decis să încerc pentru ianuarie. Scopul meu era doar să ies la întâlniri și să mă simt suficient de confortabil pentru a face acest lucru.”

Nu se aștepta la nimic atunci, dar a sfârșit prin a lega o legătură cu un tip, cu care a avut patru întâlniri. A fost îngrozită” înainte de a-l întâlni pentru prima dată – dar s-a dovedit că el a fost foarte rece cu faptul că ea avea puțină experiență în materie de întâlniri. Nici măcar nu i-a păsat că ea nu mai strânsese niciodată buzele cu nimeni până atunci. Apoi a spus: A fost foarte politicos. Am avut parte de primul meu sărut și a fost foarte frumos.”

De când și-a împărtășit povestea, se pare că nu este singura întârziată” care a înflorit în sfârșit. Mulți oameni au contactat-o pentru a-i oferi sprijin și pentru a-i spune că au trecut prin situații similare. Acum, ea le spune altor femei că nu este niciodată prea târziu să se dedice jocului de întâlniri.

„Am crezut că sunt singura persoană din lume care trece prin asta”, a spus ea. Mă simt ca și cum ai purta un secret adânc și întunecat. M-a făcut mai curajoasă să o spun cu voce tare. Nu mai este ceva de care să-mi fie rușine.”