• Primul lucru pe care îl face Zuckerberg când se trezește este să ia telefonul.
  • Mark Zuckerberg elimină deciziile neesențiale prin purtarea aceliaș tip de haine zilnic.
  • CEO-ului Meta are în fiecare zi antrenamente de jiu-jitsu și MMA.

Mark Zuckerberg, șeful de la Facebook, are același obicei nesănătos ca mulți din noi. Primul lucru pe care-l face dimineața este să ia smartphone-ul în mână. În afară de asta, însă, Zuckerberg are o rutină zilnică prin care elimină orice alte decizii inutile și face multă mișcare.

După ce s-a trezit în jurul orei 8 a.m., CEO-ul Meta verifică imediat Facebook, Facebook Messenger și WhatsApp pe telefonul său înainte chiar să-și pună lentilele de contact. Sesiunea pe rețelele sociale durează de obicei doar câteva minute, dar poate dura mai mult, în funcție de evenimentele curente, a spus Zuckerberg într-un Facebook Live Întrebări și răspunsuri.

Zuckerberg recunoaște că a-și verifica telefonul la prima oră dimineața este un obicei prost. După aceea este timpul să se antreneze. Zuckerberg obișnuia să facă un antrenament de cel puțin trei ori pe săptămână, adesea alergând. Acum, el stă departe de alergare și în schimb face jiu-jitsu și arte marțiale mixte (MMA).

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

În iunie, el a spus pe podcastul lui Lex Fridman că face trei sau patru sesiuni de jiu-jitsu și MMA săptămânal, pe lângă munca de forță și condiționare și antrenament de mobilitate.

„Obișnuiam să alerg mult, dar problema alergării este că poți gândi mult”, i-a spus el lui Rogan anul trecut. MMA este lucrul perfect pentru că dacă încetezi să fii atent pentru o secundă, vei ajunge pe jos.”
A încercat să învețe limba chineză mandarină, s-a provocat în 2015 să citească o carte nouă la fiecare două săptămâni și, celebru, a lovit apa pe o placă de surf electrică.

S-a căsătorit cu iubita lui de multă vreme, Priscilla Chan, în 2012. Zuckerberg și Chan au trei fiice, Maxima, August și Aurelia.

„Nu stau treaz foarte târziu noaptea”, a spus el pentru Forbes, adăugând că urmărește opt ore de somn pe noapte și folosește un inel Oura pentru a-și urmări odihna.

Citește și