• Organizatorii spun că biletele se vor vinde foarte repede.
  • Joi se pun în vânzare bilete pentru atletism, judo, scrimă, înot, călărie.
  • Poți cumpăra bilete chiar și pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024.

Casa de bilete pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024 se redeschide. Începând de joi, 30 noiembrie, aproximativ 400.000 de bilete vor fi puse în vânzare. Acestea privesc „toate sesiunile”, promit organizatorii, inclusiv cele mai solicitate finale.

Biletele pentru cele mai prestigioase evenimente s-au vândut foarte repede și la un prêt ridicat în timpul primelor sesiuni de vânzare, dar organizatorii au anunțat că vor fi puse în vânzare noi bilete. Și asta, de joi, 30 noiembrie, la ora 10. De data aceasta, fără înregistrare sau tragere la sorți în prealabil: toată lumea își poate încerca norocul pe situl oificial al Jocurile Olimpice 2024.

Toate sporturile și toate sesiunile vor fi puse în vânzare, atât pentru Jocurile Olimpice, cât și pentru Jocurile Paralimpice , ne spun organizatorii într-un comunicat de presă. Locuri pentru „toate finalele” vor fi disponibile,. În total, mai mult de 400.000 de bilete”.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

La ce prețuri se vând biletele de la această sesiune?

Pentru prețuri, pregătiti cel puțin 24 de euro și câteva sute pentru cele mai populare evenimente. Dar organizatorii promit că aproape două treimi din noile bilete vor fi mai mici de 100 de euro. În detaliu, 2000 de bilete noi vor fi disponibile pentru judo (Champ-de-Mars), 5000 pentru scrimă (Grand Palais) 6000 pentru înot (Paris La Défense Arena), 14.000 pentru călărie (Château de Versailles) , 24.000 pentru tenis ( Roland-Garros), sau chiar 30.000 pentru atletism (Stade de France). Aproximativ 25.000 de bilete noi vor fi disponibile și pentru meciurile de rugby de pe Stade de France.

Ceremoniile, inclusiv ceremonia de deschidere din 26 iulie pe Sena , mai au, de asemenea, câteva locuri disponibile cu preturi la 90 de euro pentru ceremonia de deschidere de pe Sena la 150 de euro pentru ceremonia de deschidere a Paralimpicului, Place de la Concorde .

Organizatorii avertizează că bilete riscă să dispară foarte repede . În total, un cumpărător poate deține maximum 30 de bilete, ținând cont de eventualele bilete achiziționate deja.

Citește și