• „Eșecul este succesul în progres”, ne spunea Einstein.
  • Suntem oameni și este normal să avem perioade în care lucrurile nu ne ies așa cum ne dorim.
  • Eșecul este o componentă importantă din formarea noastră ca oameni.

„Eșecul este succesul în progres”, ne spunea Einstein. Suntem oameni și este normal să avem perioade în care lucrurile nu ne ies așa cum ne dorim. Internetul ne îndeamnă la un stil de viață sănătos, la o carieră de succes, la relații armonioase cu cei din jurul nostru, dar uităm adesea de un lucru: suntem oameni și este normal să greșim.

Eșecul este o componentă importantă din formarea noastră ca oameni. Practica ne arată că nu învățăm ce este succesul fără a avea nereușite. Și până la urmă, cum te bucuri de succes dacă nu știi ce este eșecul?

„Eu am văzut eșecul ca pe o posibilitate să învăț. Importantă este și atitudinea pe care o avem față de eșec. Eu nu aș fi ajuns aici dacă nu aș fi învățat din greșelile trecutului. Am acceptat că am greșit, suntem oameni, până la urmă. Este foarte clar că ne place să ne identificăm cu persoane de succes și credem că nu sunt apreciați cei care greșesc. Important este să nu renunțăm și trebuie să acceptăm eșecul”, a spus Antoanela Comșa, președinte Grand Via România, la Aleph News.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Citește și