• O femeie care a renunțat la slujba ei de îngrijitor, a povestit că are un abonat fidel de doi ani, pe care îl sună adesea prin video, iar conversațiile devin uneori intime.
  • Vedeta OnlyFans face o descoperire care i-a salvat viața unui fan, în timpul unei întâlniri video.
  • „Întâlnirile noastre pe cameră servesc mai ales pentru a-i ține companie, dar se pot aventura și în interacțiuni video erotic din partea mea”, a spus ea.

O vedetă eroică de la OnlyFans a salvat viața unuia dintre abonații săi fideli, după ce a observat că unul dintre testiculele acestuia era umflat în timpul unei convorbiri video intime.

Belle Grace, care a renunțat la slujba ei de îngrijitoare de copii și adulți din spectrul autist, câștigă acum 50.000 de lire sterline pe lună pe platforma pentru adulți. Britanica a spus că are un abonat de doi ani pe care îl sună des prin apeluri video, conversațiile devenind uneori intime.

„Acest abonat anume dorește timpul meu, atenția și conversația mea”, a declarat ea pentru Your Tango.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Întâlnirile noastre pe cameră servesc mai ales pentru a-i ține companie, dar se pot aventura și în interacțiuni video erotic din partea mea”. Ea a sesizat apoi că unul dintre testiculele lui era de patru ori mai mare decât celălalt și l-a încurajat să solicite asistență medicală.

„Am observat că unul dintre testicule era de aprox. 4X mai mare decât celălalt și l-am întrebat dacă a fost întotdeauna atât de mare, la care el a răspuns „da, am avut întotdeauna unul mai mare decât celălalt’”, a spus ea.

„A spus că nu l-a durut, nu a avut niciodată probleme cu el, doar că unul a fost întotdeauna mult mai mare. Inițial, a amânat o vreme, până când l-am tot întrebat dacă a făcut programarea la medic.”

S-a dovedit că mărimea testiculului său se datora cancerului și, în ciuda faptului că nu are pregătire medicală, Belle știe „când ceva nu arată bine”. Ea a explicat: „Deși cea mai mare parte a experienței mele se referă mai degrabă la persoane autiste decât la pacienți cu cancer, există momente în care știi că ceva nu arată sau nu se simte bine și trebuia să spun ceva.”

Clientul ei așteaptă rezultatele care îi vor spune dacă cancerul s-a răspândit sau nu în alte părți ale corpului.