• Este destul de ușor pentru femei să își dea seama că un bărbat este excitat, deoarece există semne în acest sens.
  • Cu toate acestea, bărbații se confruntă cu ceva mai multe dificultăți în căutarea cunoștințelor în acest sens.
  • Bineînțeles, există multe semnale feminine care pot indica faptul că o femeie este excitată.

Este destul de ușor pentru femei să își dea seama că un bărbat este excitat, deoarece există semne în acest sens.

Cu toate acestea, bărbații se confruntă cu ceva mai multe dificultăți în căutarea cunoștințelor în acest sens. Bineînțeles, există multe semnale feminine care pot indica faptul că o femeie este excitată. Unul dintre aceste semne este mirosul.

Oamenii sunt capabili să identifice, datorită mirosului, dacă cineva este trist sau plin de frică. Dar poate un bărbat să recunoască mirosul unei femei care experimentează o excitație sexuală și să-l deosebească de cel al unei femei care nu simte un sentiment similar?

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Spre surprinderea multora, această întrebare are un răspuns pozitiv.

Cu alte cuvinte, există într-adevăr o posibilitate de a distinge cele două tipuri de miros. Bărbații pot într-adevăr să miroasă excitația sexuală a femeilor. Pentru a stabili acest lucru au fost efectuate diverse studii, bărbaților fiindu-le oferite mostre de miros de transpirație extrase din regiunea axilară a femeilor.

Unele dintre aceste femei au fost excitate sexual, altele nu. Rezultatele au arătat că bărbații au găsit mai atrăgător mirosul de transpirație al femeilor excitate, spre deosebire de cel al altora care erau relaxate.

Prin urmare, corpul este capabil să trimită semnale chimice prin mirosul său pentru a obține un răspuns sexual din partea unei alte persoane.
Mirosul poate fi un instrument pentru a descoperi interesul sexual pentru o altă persoană.

În plus, aceasta servește la verificarea dacă acest interes există cu adevărat sau nu, ori dacă este produsul unei iluzii.

Atunci când experimentăm excitare sexuală există factori fizici și emoționali care însoțesc această senzație. Ar fi o greșeală să credem că acest lucru se întâmplă fără un motiv aparent.

Corpul nostru comunică în nenumărate moduri. În acest caz, transpirația poate fi un semnal chimic pentru a obține un răspuns din partea celeilalte părți.

Este important de reținut că substanțele secretate de organism reprezintă doar unul dintre numeroasele semnale pe care le putem trimite.

Limbajul corpului servește, de asemenea, la demonstrarea excitației sexuale. Sunetele, aspectul și atingerea joacă un rol de neînlocuit.

Fiecare dintre sexe trebuie să facă o mișcare pentru a-și arăta interesul sexual fără a se baza pe factori externi pentru a face treaba. Da, acestea ar ajuta situația, dar în majoritatea cazurilor nu ar fi suficiente.

De asemenea, merită menționat faptul că există feromoni sexuali care servesc la atragerea sexului opus, iar unele produse comerciale sunt promovate cu afirmația că ar conține astfel de feromoni care acționează ca un afrodiziac.

Dacă feromonii umani există, atunci este posibil ca pulverizarea de parfum cu feromoni să te facă mai atractivă. Sunt necesare mai multe cercetări pentru a afla dacă feromonii umani sporesc atractivitatea.

Atracția umană este mai complexă decât la alte mamifere, deoarece nu avem nevoie de prezența unui hormon sau a unei secreții chimice specifice pentru a simți dorință, a dori sex sau a fi atrași de un alt membru al speciei.

Acest lucru înseamnă că, chiar dacă parfumurile cu feromoni funcționează, s-ar putea să nu fie suficiente pentru a schimba atracția unei persoane față de tine.