• Demonstrarea modului în care activele financiare pot aborda probleme sociale sau de mediu poate stârni un interes pe tot parcursul vieții.
  • Părinții ar trebui să înțeleagă obiectivele financiare pe termen lung ale copiilor.
  • Părinții ar trebui să se gândească la modul în care doresc ca familia lor să își utilizeze averea și la numărul de generații pe care le vor urma.

Părinții se folosesc adesea de filantropie pentru a sublinia valorile fundamentale ale familiei și pentru a-și introduce copiii în conceptul de gestionare a averii. Cu toate acestea, implicarea următoarei generații în activitățile de investiții ale familiei s-a dovedit a fi mult mai dificilă.

Investițiile durabile pot contribui la schimbarea acestei dinamici. În Orientul Mijlociu există un interes crescând pentru oportunitățile pe care le oferă investițiile durabile.Tinerii sunt dornici să ia în considerare oportunitățile de a avea un impact pozitiv cu averea lor și de a valorifica oportunitățile în domeniul energiei regenerabile și al producției alimentare durabile.

Demonstrarea modului în care activele financiare pot fi utilizate în mod responsabil pentru a genera un profit și pentru a aborda probleme sociale sau de mediu poate stârni un interes pe viață pentru investiții pentru o generație dornică să salveze lumea.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Pentru a spori interesul copiilor lor pentru investiții, părinții ar trebui să înțeleagă obiectivele financiare pe termen lung ale acestora și modul în care investițiile pot avea un impact care să fie în concordanță cu pasiunile copiilor lor și cu cauzele la care țin.

Deși unii părinți se tem că încorporarea investițiilor sustenabile ar însemna renunțarea la randamentele competitive pe care le vizează portofoliul lor, în realitate, se pare că încorporarea obiectivelor sustenabile va poziționa portofoliul lor pentru sectoarele care sunt pregătite pentru creștere, îndeplinindu-și în același timp obiectivele.

Părinții ar trebui, de asemenea, să se gândească la modul în care doresc ca familia lor să își utilizeze averea și la numărul de generații pe care le vor urma. Acest lucru implică luarea în considerare a cunoștințelor de investiții de care ar putea avea nevoie copiii lor pentru a-și gestiona eficient resursele.

Ei ar trebui să își întrebe copiii ce alte obiective ar dori să urmărească prin investițiile lor, în afară de câștigurile financiare, precum și să se intereseze de interesele lor în ceea ce privește evenimentele curente și subiectele legate de investiții.