Cum s-a răzbunat o femeie pe fostul soț care i-a spus că este „prea urâtă pentru a găsi pe altcineva”

Mai puține căsătorii, mai multe divorțuri în 2020. Care sunt factorii care afectează relațiile de cuplu Sursa Foto: Profimedia
  • Mulți oameni caută să se răzbune după ce un fost soț le rănește sentimentele.
  • O femeie a fost numită „nerușinată” pentru tacticile sale sălbatice de răzbunare după ce fostul ei soț a catalogat-o drept urâtă”.
  • De când a fost postat în această săptămână, tweet-ul a adunat deja un număr impresionant de 3,9 milioane de vizualizări și sute de comentarii.

Mulți oameni caută să se răzbune după ce un fost soț le rănește sentimentele. Cu toate acestea, o femeie a fost numită „nerușinată” pentru tacticile sale sălbatice de răzbunare după ce fostul ei soț a catalogat-o drept urâtă”.

Femeia a apelat la popularul cont de Twitter @Fesshole pentru a-și împărtăși povestea de răzbunare – iar de atunci aceasta a devenit virală, iar mulți oameni și-au dat cu părerea. Ea a declarat pe contul de socializare: „Fostul meu soț m-a înșelat. Când am divorțat de el, mi-a spus că sunt prea urâtă pentru a-mi găsi pe altcineva și că voi fi singură pentru tot restul vieții mele. A doua zi, m-am culcat cu unul dintre prietenii lui. A treia zi, m-am culcat cu celălalt prieten al lui.”

De când a fost postat în această săptămână, tweet-ul a adunat deja un număr impresionant de 3,9 milioane de vizualizări și sute de comentarii. O persoană a comentat: Prietenii lui nu îi sunt loiali, dar e corect. Nu este corect să încerce să te enerveze în felul acesta – trebuie să se simtă cel mai josnic dintre cei mai josnici acum și este meritat.”

În timp ce un altul a adăugat: Prietenii băieților își arată întotdeauna adevărata lor valoare după o despărțire. Dacă îi respingi, ei pretind că doar verificau dacă tu o faci.”

Un al treilea a intervenit: Nu erau prietenii lui dacă au acceptat, mai ales după una sau două zile de la despărțire.” O a patra persoană a catalogat-o pe femeie drept nerușinată”, însă alții au fost de partea ei. O alta i-a spus: Bravo, fato!”.

Pe lângă poveștile de răzbunare, se știe că oamenii împărtășesc tot felul de povești nebunești pe contul de socializare. Printre acestea se numără și o femeie care și-a mărturisit recent secretul murdar” din dormitor.