• Heidi Ondrak a postat pe TikTok un truc nou descoperit care poate usca lenjeria de pat într-o oră.
  • Potrivit femeii, va trebui să te asiguri că lenjeria ta de pat este făcută dintr-un anumit material.
  • Heidi spune că acest lucru înseamnă că poate evita ca lenjeria de pat umedă să stea prin casă și să ocupe tot spațiul de uscare.

O femeie care economisește bani, a dezvăluit trucul ei pentru a usca lenjeriile de pat în doar o oră, fără a folosi uscătorul – și spune că astfel economisește energie electrică. Heidi Ondrak, în vârstă de 51 de ani, din Plymouth, a accesat contul său TikTok (@duchessofthrift) pentru a împărtăși trucurile de reducere a costurilor celor peste 30.000 de urmăritori ai săi.

Într-unul dintre cele mai recente videoclipuri ale sale, Heidi spune că cheia pentru a usca husele de plapumă se reduce la materialul cearșafurilor. În clip, femeia dezvăluie că a descoperit recent că orice lucru cu un material din lână se usucă mai repede decât așternuturile tipice din bumbac. Heidi și-a cumpărat lenjeria de pat din lână pentru a testa cât de repede se usucă.

Heidi a spus că, după ce le-a spălat, le-a pus la o centrifugare în plus și au ieșit practic uscate. Potrivit calculelor sale, simpla trecere la lenjeria de pat din lână ar duce la o economie bună pe an la factura de electricitate.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Potrivit NeedToKnow.online, Heidi a spus: „Spălam și am observat că un pulover din lână a ieșit aproape uscat din mașina de spălat. Uscarea bumbacului pe aeratoare pe timpul iernii poate dura până la 48 de ore și face ca locuința să fie umedă.”

Heidi spune că acest lucru înseamnă că poate evita ca lenjeria de pat umedă să stea prin casă și să ocupe tot spațiul de uscare. Ea a adăugat: „Această țesătură este durabilă, așa că vor fi bune ani de zile, deci pentru mine sunt o bună investiție pentru fiecare iarnă. Le voi depozita primăvara împreună cu niște lenjerii într-un sac de vid.”

La finalul videoclipului, Heidi își arată noua lenjerie de pat și o descrie ca fiind „de bun gust”. „Este super moale, este și foarte călduroasă, iar cel mai bun lucru este că, dacă o pui la o centrifugare suplimentară după ce o speli, iese practic uscată.”