Cupa Mondială: Un gibon de la grădina zoologică din Zagreb prezice victoria Croației contra Argentinei

A White Cheeked Gibon is seen at the Adelaide Zoo in Adelaide, Monday, June 22, 2020. Adelaide Zoo has reopened to the public after shutting its doors on March 25, due to the outbreak of Covid-19 around the world. (AAP Image/David Mariuz) NO ARCHIVING

Kent, liderul unui grup de giboni de la Grădina Zoologică din Zagreb, a prezis o victorie a Croaţiei în faţa Argentinei marţi în semifinala Cupei Mondiale din Qatar, ceea ce a sporit optimismul croaţilor, deoarece primata a avut aproape întotdeauna dreptate până acum, potrivit publicației Ouest France.

Nu-mi amintesc altă dată când Kent a fost atât de încrezător în prezicerea victoriei Croaţiei” , a declarat presei Damir Skok, patronul grădinii zoologice din Zagreb.

Maimuţa, în vârstă de 25 de ani, tocmai alesese să mănânce fructe dintr-o cutie de carton pe care fusese lipită o imagine cu steagul croat, ignorându-o pe cea cu o imagine a steagului Argentinei.

De asemenea, gibonul s-a aşezat în cutie, un gest prezentat drept un semn al tăriei predicţiei sale. Mergem în finală şi îi doresc Argentinei mai mult noroc data viitoare” , a adăugat Skok.

O greșeală în timpul Cupei Mondiale din Qatar

Kent prezisese deja, fără prea multe greşeli, rezultatele echipei naţionale la Cupa Mondială din 2018 din Rusia, unde Croaţia a pierdut doar în finală, în faţa Franţei.

De la începutul Cupei Mondiale din Qatar, el a greşit o singură dată, în meciul Croaţiei cu Marocul din faza grupelor, prezicând o victorie a Croaţiei când meciul s-a încheiat la egalitate (0-0).

Pentru marţi, Kent şi-a dat verdictul şi… ştie el despre ce vorbeşte” , a conchis Damir Skok.

Croaţia şi Argentina îşi vor disputa marţi seară primul bilet pentru finală. A doua semifinală, de miercuri, va opune Franţa Marocului.

Exit mobile version