• Obiectivitatea sa este îndoielnică, dar profețiile sale anterioare vorbesc de la sine.
  • Kent, liderul unui grup de giboni de la grădina zoologică din Zagreb, a prezis o victorie a Croației în fața Argentinei în semifinala de marți.
  • Maimuța în vârstă de 25 de ani a ales să mănânce fructe dintr-o cutie de carton pe care era inscripționat steagul croat, ignorând-o pe cea cu culorile Argentinei.

Kent, liderul unui grup de giboni de la Grădina Zoologică din Zagreb, a prezis o victorie a Croaţiei în faţa Argentinei marţi în semifinala Cupei Mondiale din Qatar, ceea ce a sporit optimismul croaţilor, deoarece primata a avut aproape întotdeauna dreptate până acum, potrivit publicației Ouest France.

Nu-mi amintesc altă dată când Kent a fost atât de încrezător în prezicerea victoriei Croaţiei” , a declarat presei Damir Skok, patronul grădinii zoologice din Zagreb.

Maimuţa, în vârstă de 25 de ani, tocmai alesese să mănânce fructe dintr-o cutie de carton pe care fusese lipită o imagine cu steagul croat, ignorându-o pe cea cu o imagine a steagului Argentinei.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

De asemenea, gibonul s-a aşezat în cutie, un gest prezentat drept un semn al tăriei predicţiei sale. Mergem în finală şi îi doresc Argentinei mai mult noroc data viitoare” , a adăugat Skok.

O greșeală în timpul Cupei Mondiale din Qatar

Kent prezisese deja, fără prea multe greşeli, rezultatele echipei naţionale la Cupa Mondială din 2018 din Rusia, unde Croaţia a pierdut doar în finală, în faţa Franţei.

De la începutul Cupei Mondiale din Qatar, el a greşit o singură dată, în meciul Croaţiei cu Marocul din faza grupelor, prezicând o victorie a Croaţiei când meciul s-a încheiat la egalitate (0-0).

Pentru marţi, Kent şi-a dat verdictul şi… ştie el despre ce vorbeşte” , a conchis Damir Skok.

Croaţia şi Argentina îşi vor disputa marţi seară primul bilet pentru finală. A doua semifinală, de miercuri, va opune Franţa Marocului.