• Un cuplu care a câștigat un record, supranumit „heruvimii din iad” datorită transformărilor lor corporale extreme, este cu un pas mai aproape de o nouă performanță.
  • Victor Hugo și Gabriela Peralta s-au întâlnit în urmă cu 24 de ani la un eveniment de motociclete.
  • Acest cuplu crede că secretul căsniciei lor de succes este dragostea comună pentru artă, modificări, tatuaje, precum și dragostea, angajamentul și respectul unul față de celălalt.

Un cuplu care a câștigat un record, supranumit „heruvimii din iad” datorită transformărilor lor corporale extreme, este cu un pas mai aproape de o nouă performanță. Victor Hugo și Gabriela Peralta s-au întâlnit în urmă cu 24 de ani la un eveniment de motociclete și au legat o legătură prin dragostea lor de a-și modifica corpul.

De atunci, ei și-au făcut împreună 50 de piercing-uri, 14 implanturi corporale, cinci implanturi dentare, o limbă bifurcată și și-au tatuat albul ochilor în negru. Ei au asigurat deja recordul pentru cele mai multe modificări corporale (cuplu căsătorit) cu 84 în 2014 și acum au în jur de 98, așa că sunt la doar două distanță de 100.

Victor, din Uruguay, și-a făcut prima modificare în 2009, când și-a adăugat stele pe frunte. Noul look a stârnit interesul argentinianului Gabriela, care a urmat rapid cu propria modificare. Victor a spus: Pentru mine, a fi deținătorul unui record Guinness World Records este un premiu pe care viața mi-l oferă pentru dragostea pentru arta corporală. Sunt foarte recunoscător pentru că acest record m-a ajutat să îmi îndeplinesc unul dintre marile mele vise, cum ar fi să călătoresc în 20 de țări, să cunosc diferite culturi și să fac noi prietenii în întreaga lume. Bucurați-vă de viață, bucurați-vă de artă. Tatuajele nu te fac o persoană bună sau rea – este doar artă. Vor fi unii care o vor aprecia și alții care nu.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Gabriela a spus că cea mai dureroasă modificare a fost reprezentată de cele trei scarificări – când imagini sau cuvinte sunt tăiate în piele – pe care le-a descris ca fiind incomparabile” cu altele. Preferatele ei sunt implanturile din mâini și din frunte.

Pentru Victor, cea mai dureroasă experiență a fost pigmentarea limbii sale, care i-a provocat dificultăți de respirație timp de câteva ore. Din fericire, el spune că este, de asemenea, preferatul său. Acest cuplu crede că secretul căsniciei lor de succes este dragostea comună pentru artă, modificări, tatuaje, precum și dragostea, angajamentul și respectul unul față de celălalt.

Gabriela a adăugat: Modificarea care îmi place cel mai mult la Victor sunt implanturile de silicon în formă de stea pe care le are pe frunte. De fapt, îmi plac toate modificările pe care le are pe frunte.”

Luna trecută, un dependent de modificări corporale supranumit „Satana uman” a dezvăluit că acum își dorește gheare în loc de mâini. Michel Faro Praddo, din Praia Grande, Brazilia, a suferit mai mult de 60 de intervenții și are aproximativ 85 la sută din corp acoperit de tatuaje. Acum, Praddo spune că următoarea sa ambiție este de a-și face mâinile mai mult ca niște gheare, lipindu-și degetele arătător și mijlociu împreună. El a spus: Sunt pasionat de culturism, iar când fac modificările, nu mă pot mișca prea mult până la sfârșitul recuperării. Acum, studiez să fac ceva mai agresiv.”