• Sexul este menit să fie distractiv și aventuros – iar dacă tu și partenerul tău sunteți suficient de aventuroși, faptul de a fi un cuplu vă deschide, de asemenea, noi uși.
  • Dar, pe măsură ce normele sociale se schimbă, relațiile deschise și poliamorul sunt din ce în ce mai acceptate.
  • Un unicorn relațional poate fi de orice sex sau orientare sexuală, atâta timp cât toți cei trei participanți se simt bine și sunt fericiți.

Sexul este menit să fie distractiv și aventuros – iar dacă tu și partenerul tău sunteți suficient de aventuroși, faptul de a fi un cuplu vă deschide, de asemenea, noi uși. Cândva, ideea de monogamie era stabilită pentru două persoane. Dar, pe măsură ce normele sociale se schimbă, relațiile deschise și poliamorul sunt din ce în ce mai acceptate.

Dacă ai o relație fericită, sănătoasă și angajată, dar tu și partenerul tău doriți să vă extindeți și să încercați ceva nou, un „unicorn” în relație ar putea fi răspunsul. Potrivit Glamour, termenul Unicorn” descrie o persoană care se alătură unui cuplu ca al treilea partener, pentru sex sau chiar pentru ceva mai angajat.

Un unicorn relațional poate fi de orice sex sau orientare sexuală, atâta timp cât toți cei trei participanți se simt bine și sunt fericiți. În ciuda numelui, un unicorn de relație nu este atât de rar pe cât ai putea crede. The List a raportat un studiu publicat de Frontiers in Psychology, potrivit căruia 10,7% dintre oameni au participat la o relație poliamoroasă. În timp ce Verywell Mind spune că adăugarea unei a treia persoane în relația ta este diferită de a avea o relație deschisă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Un unicorn de relație este un adaos la parteneriatul vostru actual, în încercarea de a ridica experiența relațională pentru toți trei. Deși unii dintre cei care au încercat să facă sex în trei susțin că pot deveni confuz dacă nu există limite și termeni clari.