• Un pub din Anglia a instalat un gard electric care de fapt nu e pornit.
  • Scopul e ca toți clienții să păstreze o distanță sigură pentru a evita infecția cu noul virus.
  • „Nu e pornit, însă are efectul dorit petru că toată lumea crede că este activat și se țin departe de el. Funcționează foarte bine”, spune proprietarul localului.

Un pub din Anglia a instalat un gard electric pentru a se asigura că fiecare client care le va păși pragul să păstreze o distanță sigură pentru a nu se infecta cu noul virus, scrie CNN.

Jonny McFadden, proprietarul Star Inn din St Just, Cornwall, a declarat pentru CNN că a instalat gardul electric în fața barului pentru distanțare socială. „Este un pub foarte mic, primul și ultimul pub rural din Cornwall”, a spus el.

Totodată, el spune că de obicei, gardul electric nu este pornit, dar clienții au renunțat să se înghesuie lângă personal doar vâzându-l și știind că în orice moment ar putea fi curentați.

„Nu este pornit, însă are efectul dorit petru că toată lumea crede că este activat și se țin departe de el. Funcționează foarte bine”, a spus McFadden.

Pub-urile din Anglia li s-a permis să își redeschidă ușile pe 4 iulie, după ce au fost închise în timpul stării de urgențe. Distanțarea socială rămâne obligatorie, iar înainte de a intra în local, clienții trebuie să dea datele de contact pentru a ajuta la urmărirea coronavirusului, dacă este necesar.