• Dacă te-ai născut pe una dintre acestea, atunci misiunea ta în viață este specială.
  • Îndrumători ai binelui, purtători de speranță, sfătuitori înțelepți – acesta este destinul vostru.
  • Așadar, dacă ziua ta de naștere coincide cu aceste numere, vezi ce se așteaptă de la tine?

Există o teorie în numerologie conform căreia persoanele născute la aceste date, indiferent de lună sau an, au o datorie karmică mai specială. Nu că alții nu ar face-o, dar mai ales în cazul acestora trebuie să se împlinească cu orice preț în această viață.

Pentru toată lumea este importantă data la care s-a născut, iar setul de numere și alinierea stelelor determină într-o anumită măsură traseul vieții noastre și calitățile pe care le avem.

Așadar, dacă ziua ta de naștere coincide cu aceste numere, vezi ce se așteaptă de la tine:

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Persoanele născute în ziua de 13

Acestea sunt persoanele care își vor realiza orice vis și obiectiv, dar trebuie să învețe să facă față obstacolelor. După fiecare eșec, ei se prăbușesc emoțional, nu mai cred în ei înșiși, au sentimentul că lumea lor se prăbușește, în loc să învețe o lecție și să fie recunoscător că a avut o astfel de oportunitate. Fiecare obiectiv din viața lor îl vor atinge neapărat cu unul sau două obstacole. Dar acest lucru nu ar trebui să-i sperie, dimpotrivă! Înțelege că obți 2 în 1 – un obiectiv atins și o lecție învățată. Nu ar trebui să iei eșecul ca pe un lucru negativ. Aceasta este datoria ta karmică – să devii indivizi de succes, dar și puternici din punct de vedere mental.

Persoanele născute pe 17

În viața anterioară ai abuzat prea mult de libertate, iar acum trebuie să schimbi acest lucru. Ești predispus la un comportament frivol – trișezi, nu-i iei în seamă pe ceilalți, faci tot ce vrei. Ei bine, datoria ta karmică este să cazi mai puțin în ispită și să-ți stabilești un obiectiv de urmat. Poate fi legat de dezvoltarea personală, de dezvoltarea afacerii, de învățare. Se crede că ai puterea de a schimba chiar și lumea, însă, atâta timp cât te concentrezi asupra obiectivelor tale și devii mai serios și mai așezat.

Persoanele născute pe 21

Atât timp cât te-ai născut la această dată, înseamnă că trebuie să acționezi inovativ. Ai datoria karmică de a-i iniția și de a-i conduce pe alții după tine. Acest lucru necesită mult curaj și o intuiție puternică. Nu-ți face griji, le ai pe amândouă din belșug, trebuie doar să crezi în tine. Nu trebuie să fii ironic sau cinic – acest comportament va crea o energie negativă care te va îndepărta de calea destinată pe care trebuie să o urmezi. În fiecare zi trebuie să începi ceva nou. Și fă-o cu toată dragostea și dorința ta. De exemplu, plantează un copac, câștigă un prieten, ajută un animal, fă o schimbare creativă la locul de muncă, vizitează un loc nou… transformă ideea în realitate.

Persoanele născute pe data de 29

Tu ești persoana care trebuie să fii un sprijin moral și emoțional pentru ceilalți. Ai tendința de a fi egocentric și retras, ai tendința de a sta mai mult acasă. Acest lucru trebuie să se schimbe. Trebuie să interacționezi zilnic cu persoane cunoscute și străine. Oferă sfaturi, ascultă, ajută, motivează. Datoria ta karmică este extrem de importantă, pentru că datorită ție și cuvintelor tale, mulți oameni își vor găsi fericirea, dragostea, iar unii chiar vor salva vieți! Ambasadori ai binelui, distribuitori de speranță, sfătuitori înțelepți – acesta este destinul tău.