• Cum îți poti da seama că un bărbat nu e bun la pat. Cuvintele care îl dau de gol, potrivit experților!
  • 4 replici simple care dovedesc că un barbat nu e bun la pat.
  • Sub pătură e mai bine să acționezi decât să filozofezi.

Știm cu toții că multe vorbe nu trebuie puse la suflet, mai ales când vine vorba de dragoste. Din păcate, asta se întâmplă în amor – cel care vorbește mult, muncește puțin sau… are puțin de muncă. De aceea, sub pătură e mai bine să acționezi decât să filozofezi.

Care sunt replicile care pot da de gol că un bărbat nu este atât de bun la pat.

4 replici care dovedesc că nu e bun la pat

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

„Nimeni nu s-a plâns vreodată de mine”

S-ar putea, dar asta nu înseamnă că ești bun la pat. În plus, majoritatea femeilor încearcă să fie drăguțe, pentru că știm cum este pentru ego-ul unui bărbat atunci când cineva se plânge de abilitățile sale sexuale. Alternativ, dimpotrivă, o mulțime de femei s-au plâns, dar bărbatul încearcă să se convingă pe sine și pe tine că nu este cazul… La urma urmei, acesta este un comportament pur complementarist.

„Toată lumea știe că amorul ca în filmele deocheate nu e ca dragostea adevărată”

Nu negăm că acolo lucrurile sunt destul de exagerate și totul se reduce la actul în sine, dar această frază arată că bărbatul nu are fantezii și abilități deosebite în pat și, de obicei, totul se rezumă la o singură acțiune de 5-6 minute, iar asta, potrivit lui, este realizarea supremă.

„Majoritatea femeilor nu le plac sexul”

Mai degrabă ar fi trebuit să spună: „Majoritatea femeilor nu le place să facă sex cu mine” și asta pentru simplul motiv că nu știu cum să satisfacă o femeie.

„Toate femeile sunt la fel”

Sau fraze asemănătoare cu același sens, care pun sub un numitor comun toate reprezentantele sexului frumos… Acest lucru dezvăluie nesiguranță, stimă de sine scăzută, incapacitatea de a comunica normal cu celălalt sex și, bineînțeles, lipsa de excelență în amor. În general, nu merită să ai de-a face cu un individ atât de acrit, fie că e vorba de dragoste sau de o relație pur prietenească.