• Un model de fitness suplu și-a încântat fanii cu o transformare epică ce o întinerește cu 30 de ani.
  • Femeia postează antrenamentele sale incredibile și sfaturi de fitness, în timp ce își inspiră admiratorii de toate vârstele.
  • Într-o postare recentă către fanii ei, Joan a împărtășit o fotografie de când avea 46 de ani vs ea acum la 76 de ani.

Un model de fitness suplu și-a încântat fanii cu o transformare epică ce o întinerește cu 30 de ani. Joan MacDonald își împărtășește înțelepciunea în materie de fitness pe Instagram, unde a câștigat o armată de 1,7 milioane de urmăritori.

Femeia postează antrenamentele sale incredibile și sfaturi de fitness, în timp ce își inspiră admiratorii de toate vârstele. Și-a început călătoria atunci când medicii au sfătuit-o să facă o schimbare drastică a stilului de viață, la vârsta de 70 de ani. Ea lua mai multe medicamente pentru tensiune arterială ridicată, colesterol ridicat și reflux acid. Dar trecerea la fitness a schimbat radical totul după ce fiica ei a insistat ca ea să acorde prioritate sănătății sale.

Acum, la câțiva ani distanță, Joan este o persoană complet nouă, după cum au dovedit-o și pozele din vechea ei viață. Într-o postare recentă către fanii ei, Joan a împărtășit o fotografie de când avea 46 de ani vs ea acum la 76 de ani.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
AI 2% ȘANSE SĂ AI BILET LA ERAS TOUR
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Ea a împărtășit o descriere inspirațională cu sfaturi pentru admiratorii ei în încărcarea side-by-side.

Joan a spus: Obiceiurile tale vor face din timp fie dușmanul tău, fie prietenul tău. Sfatul meu pentru voi care vă gândiți să începeți o călătorie este să vă concentrați pe obiceiurile zilnice, nu pe obiectivul final. Nu am avut nici o idee că voi ajunge unde sunt astăzi. M-am concentrat pe încercarea de a face alegeri mai bune, muncind cu adevărat din greu pentru a dezvolta o mentalitate mai bună și un sistem de sprijin. Și am încercat doar să devin cu 1% mai bună.”

Joan le-a spus fanilor să nu se bazeze pe soluții rapide și să încerce alte metode pentru o călătorie de succes. Ea a sfătuit să țină un jurnal, să dezvolte un sistem de susținere cu persoane care gândesc la fel ca ea și să înceapă obiceiuri zilnice grozave.

Aceasta a continuat: Faceți mișcare! Poate că este o plimbare zilnică de 30 de minute sau un circuit de 30 de minute cu greutăți corporale. Poate că este aplicația mea. Depinde de tine, dar angajează-te să ai mai multă grijă de acest vas în care te afli, corpul uman.”

Ea a încheiat postarea asigurându-și fanii că putem face lucruri uimitoare”. „Vă rog să nu vă convingeți niciodată de o concepție negativă despre voi înșivă”, a conchis Joan.

Fanii au rămas înmărmuriți după postare, după cum a spus unul dintre ei: Am 55 de ani și abia am început să fac asta. Mă inspiri și mă faci să merg mai departe în fiecare zi!”

Un altul a adăugat: Absolut iubesc acest lucru. Obiceiurile sunt rege… sau regină.” În timp ce un al treilea a adăugat: Cu 1% mai bine în fiecare zi.”