• Un model de fitness suplu și-a încântat fanii cu o transformare epică ce o întinerește cu 30 de ani.
  • Femeia postează antrenamentele sale incredibile și sfaturi de fitness, în timp ce își inspiră admiratorii de toate vârstele.
  • Într-o postare recentă către fanii ei, Joan a împărtășit o fotografie de când avea 46 de ani vs ea acum la 76 de ani.

Un model de fitness suplu și-a încântat fanii cu o transformare epică ce o întinerește cu 30 de ani. Joan MacDonald își împărtășește înțelepciunea în materie de fitness pe Instagram, unde a câștigat o armată de 1,7 milioane de urmăritori.

Femeia postează antrenamentele sale incredibile și sfaturi de fitness, în timp ce își inspiră admiratorii de toate vârstele. Și-a început călătoria atunci când medicii au sfătuit-o să facă o schimbare drastică a stilului de viață, la vârsta de 70 de ani. Ea lua mai multe medicamente pentru tensiune arterială ridicată, colesterol ridicat și reflux acid. Dar trecerea la fitness a schimbat radical totul după ce fiica ei a insistat ca ea să acorde prioritate sănătății sale.

Acum, la câțiva ani distanță, Joan este o persoană complet nouă, după cum au dovedit-o și pozele din vechea ei viață. Într-o postare recentă către fanii ei, Joan a împărtășit o fotografie de când avea 46 de ani vs ea acum la 76 de ani.

Recomandări

POPOVICI SE CALIFICĂ ÎN FINALĂ
REZULTATE FINALE LA EUROPARLAMENTARE
TINERII ROMÂNI NU CONTINUĂ STUDIILE
IORDĂNESCU INTRĂ ÎN TOP 10
UNDE MERGI ÎN VACANȚĂ?
CUM LUCREAZA ANGAJAȚII ROMÂNI?

Ea a împărtășit o descriere inspirațională cu sfaturi pentru admiratorii ei în încărcarea side-by-side.

Joan a spus: Obiceiurile tale vor face din timp fie dușmanul tău, fie prietenul tău. Sfatul meu pentru voi care vă gândiți să începeți o călătorie este să vă concentrați pe obiceiurile zilnice, nu pe obiectivul final. Nu am avut nici o idee că voi ajunge unde sunt astăzi. M-am concentrat pe încercarea de a face alegeri mai bune, muncind cu adevărat din greu pentru a dezvolta o mentalitate mai bună și un sistem de sprijin. Și am încercat doar să devin cu 1% mai bună.”

Joan le-a spus fanilor să nu se bazeze pe soluții rapide și să încerce alte metode pentru o călătorie de succes. Ea a sfătuit să țină un jurnal, să dezvolte un sistem de susținere cu persoane care gândesc la fel ca ea și să înceapă obiceiuri zilnice grozave.

Aceasta a continuat: Faceți mișcare! Poate că este o plimbare zilnică de 30 de minute sau un circuit de 30 de minute cu greutăți corporale. Poate că este aplicația mea. Depinde de tine, dar angajează-te să ai mai multă grijă de acest vas în care te afli, corpul uman.”

Ea a încheiat postarea asigurându-și fanii că putem face lucruri uimitoare”. „Vă rog să nu vă convingeți niciodată de o concepție negativă despre voi înșivă”, a conchis Joan.

Fanii au rămas înmărmuriți după postare, după cum a spus unul dintre ei: Am 55 de ani și abia am început să fac asta. Mă inspiri și mă faci să merg mai departe în fiecare zi!”

Un altul a adăugat: Absolut iubesc acest lucru. Obiceiurile sunt rege… sau regină.” În timp ce un al treilea a adăugat: Cu 1% mai bine în fiecare zi.”