• Christina Phillips, din Mississippi, a descris cum mersul spre camera ei o lăsa fără suflare, în timp ce își învinovățea părinții că o lăsau să mănânce gustări de tip fast-food.
  • Una dintre cele mai grase femei din lume, țintuită la pat timp de doi ani, este acum complet de nerecunoscut după o operație care i-a schimbat viața.
  • Una dintre cele mai grase femei din lume, acum de nerecunoscut după ce a slăbit 500 de kilograme.

Christina Phillips, din Mississippi, avea doar 22 de ani când a fost supusă unei operații de bypass gastric după ce greutatea ei a ajuns la un număr impresionant de 700 de kilograme. Ea a apărut pentru prima dată în serialul TV My 600-lb Life” în 2012 și le-a spus producătorilor: Sunt prinsă în acest corp în care nu vreau să fiu”.

În plus, ea a descris cum mersul până în dormitor o lăsa fără suflare și a recunoscut că nu a mai ieșit din casă de mai bine de doi ani în urma problemelor sale de greutate. Ea a susținut că dorința ei de a mânca prea mult se datorează mamei și tatălui ei, care o lăsau să ronțăie gustări de tip fast-food în timp ce ea se străduia să-și controleze dieta.

Foto: Facebook

Christina era atât de disperată să slăbească încât l-a contactat pe doctorul Younan Nowzaradan, care a avertizat-o că operația nu va avea loc decât dacă va da jos kilogramele.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Aceasta a determinat-o să găsească motivația de a avea o dietă mai bună, care, combinată cu operația și exercițiile fizice, a dus la pierderea a 500 de kilograme. În prezent, ea are 83 kilograme și postează în mod regulat fotografii cu noul ei aspect pe rețelele de socializare pentru a încerca să ofere inspirație altora.

Dar, în ciuda imaginilor pozitive pe care Christina le postează online, ea a documentat și modul în care sănătatea ei mintală a fost afectată de pierderea în greutate, deoarece se temea să nu pună kilogramele înapoi după operație.

Acest lucru a determinat-o să apeleze la terapie pentru a încerca să o ajute să își depășească temerile: În ultima vreme, de fiecare dată când văd cântarul că urcă, am tendința de a mă speria și nu mai mănânc timp de câteva zile. Și nu știu cum să schimb felul în care mă simt.”

Ea a decis să se despartă de soțul ei, Zack, după ce amândoi s-au îndepărtat unul de celălalt în urma transformării ei: A devenit clar faptul că eu devenind independentă [de Zach] nu avea să funcționeze pentru el.”

Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, ea susține că este mai fericită ca niciodată, deoarece poate merge fără să rămână fără suflare: „Sunt capabilă să fac mult mai multe acum. Este destul de grozav. Înainte nu puteam să merg doi metri fără să simt că voi muri. Acum, aș putea face aproape orice îmi propun.”

Christiana este, de asemenea, pe cale să devină mamă pentru a doua oară, așa cum a dezvăluit pe Facebook : Al doilea băiețel al meu va fi aici în septembrie.”