De nerecunoscut! Johnny Depp și-a făcut apariția fără mustață și barbă, după zeci de ani în care acest look l-a consacrat

Johnny Deep Foto: Mediafax
  • Actorul hollywoodian Johnny Depp a debutat cu o transformare aproape de nerecunoscut, după ce și-a ras celebra barbă pentru un look curat.
  • Johnny poartă acum un look ras – după ce timp de zeci de ani a fost celebru pentru mustața și părul facial care îl caracterizează.
  • În urma ultimului său spectacol din New York, Johnny a fost văzut purtând o pălărie cu dungi albastre și ochelari de soare mari și albaștri, care îi acopereau cea mai mare parte a feței.

Johnny Depp arată aproape de nerecunoscut după ce și-a ras celebra barbă. Actorul hollywoodian, în vârstă de 59 de ani, și-a prezentat noul său look proaspăt bărbierit în timp ce se afla în turneu alături de prietenul său și muzicianul premiat Jeff Beck, după ce cei doi au susținut un concert în New York.

Actorul din Pirații din Caraibe a arătat vizibil diferit față de aparițiile sale în sala de judecată, în urmă cu câteva luni, pe fondul procesului său de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard. Johnny poartă acum un look ras – după ce timp de zeci de ani a fost celebru pentru mustața și părul facial care îl caracterizează.

În urma ultimului său spectacol din New York, Johnny a fost văzut purtând o pălărie cu dungi albastre și ochelari de soare mari și albaștri, care îi acopereau cea mai mare parte a feței. În timp ce fanii așteptau afară pentru a-l întâmpina pe starul hollywoodian, ar fi putut fi iertați că l-au confundat pe celebrul actor cu altcineva, datorită schimbării drastice de înfățișare pe care i-a conferit-o look-ul său perfect ras.

Actorul a semnat autografe, a stat de vorbă cu fanii și a radiat în fotografii în timp ce poza alături de admiratorii care îl adorau și care așteptau îndelung să îl întâlnească după ultimul său spectacol alături de legenda muzicii Jeff Beck. Noul său look vine după ce a apărut vestea că procesul bombă de defăimare dintre Johnny și Amber Heard este acum subiectul unui nou film care urmează să fie lansat în doar câteva săptămâni.

Filmul – care se intitulează Hot Take: The Depp/Heard Trial – va urmări relația tumultoasă dintre starul din Pirații din Caraibe și fosta sa soție, atât în instanță, cât și în afara ei. Filmul va debuta exclusiv pe serviciul gratuit de streaming Tubi pe 30 septembrie.

Filmul îl are în rolul lui Depp pe actorul din Days of Our Lives Mark Hapka, iar în rolul lui Heard pe fosta actriță din American Horror Story Megan Davis. Melissa Marty o va întruchipa pe Camille Vasquez, avocata lui Depp, iar Marry Carrig o va interpreta pe Elaine Bredehoft, avocata lui Heard.

Depp și-a dat în judecată cu succes fosta soție pentru defăimare din cauza unui articol de opinie pe care aceasta l-a scris pentru Washington Post în 2018, în care a vorbit despre experiențele sale cu abuzul domestic. Deși nu a fost nominalizat în articol, avocații lui Depp au susținut că acesta sugera că a fost violent față de Heard, în vârstă de 36 de ani, în timpul relației lor, lucru pe care el l-a negat vehement.

Procesul s-a încheiat la 1 iunie, juriul pronunțându-se în favoarea lui Depp. Acesta a primit 8 milioane de dolari din cele 50 de milioane de dolari pe care le cerea drept despăgubiri. Între timp, actrița din Aquaman, Heard a câștigat una dintre cererile sale reconvenționale și a primit 2 milioane de dolari din cele 100 de milioane de dolari pe care i le ceruse în contraproces.