• Femeile au multe zone erogene, dintre care unele sunt necunoscute. 
  • Se crede că aceste zone au o sensibilitate sporită și pot provoca un răspuns sexual atunci când sunt stimulate corespunzător.
  • Este important să explorezi dincolo de zonele evidente și să cunoști întregul corp al partenerului tău pentru a găsi cea mai bună modalitate de a obține plăcerea.

Femeile au multe zone erogene, dintre care unele sunt necunoscute. Se crede că aceste zone au o sensibilitate sporită și pot provoca un răspuns sexual atunci când sunt stimulate corespunzător. Cu toate acestea, este important să explorezi dincolo de zonele evidente și să cunoști întregul corp al partenerului tău pentru a găsi cea mai bună modalitate de a obține plăcerea.

Gâtul

Gâtul este una dintre zonele erogene preferate atât de bărbați, cât și de femei. Poți încerca să o săruți pe această parte a corpului, sigur va da roade.

Buzele

Buzele sunt o zonă erogenă plină de terminații nervoase situate foarte aproape de suprafața pielii. Rolul lor legat de seducție a fost esențial încă de secole. Sărutul pe buze este întotdeauna cel mai romantic. O vei face să se simtă ca o prințesă dacă o săruți pe buze, mai întâi într-un mod delicat și moale, apoi mai pasional pe măsură ce jocul avansează.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Piept

Această zonă este de departe una dintre cele mai evidente. Cu toate acestea, încearcă să nu fii prea dur atunci când îl stimulezi. Poate că te percepi ca un amant experimentat, dar nu uita că viața reală nu este ca în filmele pentru adulți. Sânii sunt încă o parte foarte delicată a corpului. Acționează încetul cu încetul și, dacă îi place, te va ghida.

Urechi

Deși urechile nu sunt considerate o parte foarte sexuală a corpului uman, adevărul este că ele pot juca un rol important în preludiu. Acest lucru se datorează faptului că sunt foarte sensibile la atingere datorită numărului mare de receptori senzoriali. Ca informație suplimentară, este necesar să se adăuge că, întrucât urechile sunt organul cu care auzim, este important și ceea ce spui.

Coapsele interioare

Coapsele interioare sunt considerate una dintre cele mai excitante zone erogene. Îți poți ajuta partenera să se aprindă dacă o mângâi puțin câte puțin, încet. Acest lucru îi va spori cu siguranță nerăbdarea de a trece la următoarea etapă a preludiului.