• După ce a scris o scrisoare către grupul local de îngrijire a animalelor din Los Angeles, o fetiță a primit un permis oficial pentru un unicorn.
  • Asta – dacă va ,,găsi unul„.
  • Răspunsul autorităților a devenit viral.

O fetiță pe nume Madeline, în vârstă de șase ani, din Los Angeles a primit licență pentru a deține un unicorn, scrie CNN. E drept, deocamdată n-a găsit unul, așa că autoritățile au consolat-o cu o versiune de pluș.

Când vine vorba de liste de dorințe și animale, întâlnim cereri destul de uzuale. Însă Madeline a pus ochii pe ceva mai magic. Fetița își dorea un unicorn.

Autoritățile nu a dezamăgit-o. Răspunsul lor a venit sub forma unei scrisori cu aspect foarte oficial, intitulată ,,Licențierea unicornului” dar și cu o serie de responsabilități.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
FOTO -Captură de ecran CNN

Având în vedere natura unică a animalului de companie, existau totuși câteva condiții pe care Madeline trebuia să le respecte, printre care:

Unicornul trebuie să fie îngrijit în conformitate cu toate reglementările privind îngrijirea animalelor prevăzute în titlul 10 din Codul comitatului Los Angeles.

Unicornul trebuie să aibă acces regulat la lumina soarelui, raze de lună și curcubee.

Unicornul este hrănit cu una dintre bunătățile sale preferate – pepene verde – cel puțin o dată pe săptămână.

Cornul unicornului trebuie să fie întreținut pentru a fi în stare bună de sănătate. Acest lucru necesită lustruire cel puțin o dată pe lună cu o cârpă moale.

Orice sclipici sau paiete folosite pe unicorn trebuie să fie netoxice și biodegradabile pentru a asigura sănătatea unicornului. 

În anexă, a fost atașată o licență de unicorn aprobată în prealabil prin care i se acorda permisiunea lui Madeline, plus o jucărie de pluș cu un unicorn de care să se bucure până când va găsi unul adevărat.