Astăzi, 13 mai, este Ziua Internațională a Dorului. Editorii-prezentatori Aleph News au fost provocați să spună cum se raportează atunci când se gândesc la acest sentiment.

Ei au răspuns la trei întrebări: „Ce înseamnă dorul?”, „De cine îți este dor?” și „Cum faci să îți treacă dorul?”.

Vreau să spun cum simt eu dorul, ca o apăsare aici în piept”, a spus Oana Despa, editor-prezentator Aleph News

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Dorul e ca o amintire a unei bucurii pe care ai avut-o și dacă ești destul de puternic te mai gândești o dată că bucuria aia a fost a ta, nu?”, explică Raluca Maniță, editor-prezentator Aleph News.

Doru este vecinul meu de la etajul trei, un tip foarte ok”, a glumit Andrei Ispas, editor corespondent Aleph News.

Dorul e ca o ciocolată amăruie cu niște fructe dulci în ea, pentru că e un sentiment dulce acrișor cumva, nu știu cum să explic”, a spus Alice Stroescu, editor-prezentator Aleph News.

„Îmi este foarte dor de o petrecere, extraordinar de mult, de când a venit această pandemie s-a pus praful pe sculele mele”, a declarat și Mircea Ivan, editor prezentator Aleph News.

„Mi-e dor de mirosul ăla de iarbă proaspătă, de lemne, de frunze, de flori”, afirmă Oana Despa, editor-prezentator Aleph News

„Mi-e dor de ele, mi-e dor de dealurile mele.”, spune Raluca Maniță, editor-prezentator Aleph News.

„Îmi e dor de Italia, mi-e dor să merg în Siena. Mi-e dor de un meci în Giulești cu tribunele pline, cu galeria care cântă”, spune și Ștefan Ionescu, editor corespondent Aleph News.

Mie îmi e dor de copiii mei de câte ori plec de acasă”, declară Andrei Ispas, editor corespondent Aleph News.

Îmi e dor de mine de când eram mică, mi-e dor să nu trebuiască să mă mai pensez, să mă mai machez”, spune Alice Stroescu, editor-prezentator Aleph News.

Atunci când mă ia foarte tare dorul mă duc la sală”, a adăugat Mircea Ivan, editor-prezentator Aleph News.

„Când îmi e dor de muncă și sunt acasă, beau o bere. Mie când îmi trece…..cum era întrebarea? Când trece dorul prin fața mea îi pun piedică”, glumește Andrei Ispas, editor corespondent Aleph News.