Ziua Dorului. „Dorul e ca o ciocolată amăruie cu niște fructe dulci în ea”. Tu cum te raportezi la dor?

Astăzi, 13 mai, este Ziua Internațională a Dorului. Editorii-prezentatori Aleph News au fost provocați să spună cum se raportează atunci când se gândesc la acest sentiment.

Ei au răspuns la trei întrebări: „Ce înseamnă dorul?”, „De cine îți este dor?” și „Cum faci să îți treacă dorul?”.

Vreau să spun cum simt eu dorul, ca o apăsare aici în piept”, a spus Oana Despa, editor-prezentator Aleph News

Dorul e ca o amintire a unei bucurii pe care ai avut-o și dacă ești destul de puternic te mai gândești o dată că bucuria aia a fost a ta, nu?”, explică Raluca Maniță, editor-prezentator Aleph News.

Doru este vecinul meu de la etajul trei, un tip foarte ok”, a glumit Andrei Ispas, editor corespondent Aleph News.

Dorul e ca o ciocolată amăruie cu niște fructe dulci în ea, pentru că e un sentiment dulce acrișor cumva, nu știu cum să explic”, a spus Alice Stroescu, editor-prezentator Aleph News.

„Îmi este foarte dor de o petrecere, extraordinar de mult, de când a venit această pandemie s-a pus praful pe sculele mele”, a declarat și Mircea Ivan, editor prezentator Aleph News.

„Mi-e dor de mirosul ăla de iarbă proaspătă, de lemne, de frunze, de flori”, afirmă Oana Despa, editor-prezentator Aleph News

„Mi-e dor de ele, mi-e dor de dealurile mele.”, spune Raluca Maniță, editor-prezentator Aleph News.

„Îmi e dor de Italia, mi-e dor să merg în Siena. Mi-e dor de un meci în Giulești cu tribunele pline, cu galeria care cântă”, spune și Ștefan Ionescu, editor corespondent Aleph News.

Mie îmi e dor de copiii mei de câte ori plec de acasă”, declară Andrei Ispas, editor corespondent Aleph News.

Îmi e dor de mine de când eram mică, mi-e dor să nu trebuiască să mă mai pensez, să mă mai machez”, spune Alice Stroescu, editor-prezentator Aleph News.

Atunci când mă ia foarte tare dorul mă duc la sală”, a adăugat Mircea Ivan, editor-prezentator Aleph News.

„Când îmi e dor de muncă și sunt acasă, beau o bere. Mie când îmi trece…..cum era întrebarea? Când trece dorul prin fața mea îi pun piedică”, glumește Andrei Ispas, editor corespondent Aleph News.

Exit mobile version