• Dottie Perkins, care cântărea mai mult de 420 de kilograme când a apărut pentru prima dată în emisiunea My 600-lb Life, arată de nerecunoscut după ce și-a schimbat viața.
  • Ea își atribuie obiceiurile nesănătoase faptului că nu a primit dragostea și afecțiunea de care avea nevoie din partea familiei sale în copilărie.
  • Acum, ea arată mai slabă ca niciodată după ce a pierdut peste 300 de kilograme.

Dottie Perkins, care cântărea mai mult de 420 de kilograme când a apărut pentru prima dată în emisiunea My 600-lb Life, arată de nerecunoscut după ce și-a schimbat viața.

Vedeta de reality-show TLC a trecut prin mai multe tragedii de-a lungul vieții sale, ceea ce a forțat-o să aibă obiceiuri alimentare nesănătoase și a făcut ca greutatea ei să crească vertiginos. La vârsta de 18 ani, Dottie cântărea mai mult de 300 de kilograme și a fost spitalizată de mai multe ori din cauza greutății sale.

Ea își atribuie obiceiurile nesănătoase faptului că nu a primit dragostea și afecțiunea de care avea nevoie din partea familiei sale în copilărie. Dottie și-a pierdut și fiul de 13 ani după ce a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală și scolioză, ceea ce a făcut ca lupta ei pentru sănătate să fie și mai dificilă.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

M-a durut foarte mult, iar mâncarea este ceea ce m-a consolat. La un moment dat, mă îngrășam câteva kilograme în fiecare săptămână. Până la 18 ani am depășit cu mult greutatea de 300 de kilograme. Îmi amintesc că mâncam și mâncam și mâncam atât de mult. Și nu reușisem niciodată să mă opresc”, a spus ea în timpul reality-serialului.

Foto: Facebook

În timpul emisiunii My 600-lb Life, Dottie a reușit să ajungă la o greutate mai mică de 300 de kilograme pentru prima dată de când era adolescentă. Acum, ea arată mai slabă ca niciodată după ce a pierdut peste 300 de kilograme.

Într-o fotografie postată pe Facebook, Dottie a zâmbit pentru aparatul de fotografiat în timp ce își arăta greutatea pierdută, purtând un top floral roz. Într-o altă fotografie, ea s-a bucurat de puțin timp la soare, pozând cu o pereche de ochelari de soare în vârful capului. După ce a participat la emisiunea My 600-lb Life, Dottie s-a căsătorit cu Chris Potts.

În timp ce Dottie pare să-și fi continuat călătoria de sănătate, nu totul a fost ușor. Vedeta de reality-show a ajuns să dea în judecată compania din spatele emisiunii My 600-lb Life, Megalomedia, pentru timpul petrecut în emisiune. Dottie este una dintre cele câteva persoane care au apărut în program și care au ajuns să dea în judecată compania, susținând că au avut parte de tulburări emoționale în timpul filmărilor.

Procesul lui Dottie susține că producătorii au prezentat în mod eronat evoluția ei spre slăbire. Ea a susținut că a slăbit în mod constant, dar în serial se arată că a luat în greutate în anumite momente.