• Societatea va pune mereu sub semnul întrebării relația dintre un bărbat mai în vârstă și o femeie mai tânără.
  • Ce se întâmplă atunci când o femeie mai în vârstă are o aventură cu un bărbat mai tânăr?
  • Unii bărbați mai tineri sunt interesați de acea experiență pe care o au femeile mai în vârstă și sunt atrași de ea.

Este dragostea matematică? Este un subiect în jurul căruia s-au rupt sulițe de la începutul timpului. Diferența de vârstă este și astăzi un tabu, ceea ce este de-a dreptul incredibil având în vedere toate drepturile și libertățile despre care vorbim în public în fiecare zi.

Societatea va pune mereu sub semnul întrebării relația dintre un bărbat mai în vârstă și o femeie mai tânără. Și ce se întâmplă atunci când o femeie mai în vârstă are o aventură cu un bărbat mai tânăr? Despre acest lucru a vorbit o femeie din SUA, care s-a plâns pe rețeaua de socializare Quora că situația ei a devenit disperată.

Mai exact, Valeria are 50 de ani și a divorțat în urmă cu 15 ani, după un deceniu de căsnicie nereușită. Fostul ei soț este un om și un tată minunat, dar dragostea lor s-a stins repede. Ea nu are nimic împotriva lui pentru că, așa cum spune ea, nu poți forța inima să iubească. Uneori se dovedește că dragostea pe care o consumi nu este reală și trebuie să deschizi noi uși, oricât de dureros și umilitor ar fi, a scris Valeria.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Ea a avut mai multe relații, dar niciuna dintre ele nu a avut succes. Totuși, ca orice femeie, avea nevoie de atenție și a găsit-o la un bărbat mai tânăr. În realitate, femeile mai în vârstă și bărbații mai tineri formează un cuplu grozav. Unii bărbați mai tineri sunt interesați de acea experiență pe care o au femeile mai în vârstă și sunt atrași de ea. Această relație este ca un fruct interzis, pentru că este puțin neobișnuită, dar este de fapt sănătoasă, dacă place ambelor părți.

Nu am nevoie de sfaturi de la un bărbat de vârsta mea. Nu vreau să-mi construiesc o viață cu oricine, la vârsta mea știu exact cine sunt și ce vreau. Am nevoie de atenție, de o vorbă bună, de o îmbrățișare și de satisfacție personală și toate astea le primesc de la un bărbat de 30 de ani. Nu am fost niciodată mai fericită. Mă bucur de viață, mă simt minunată și împlinită”, a scris Valeria. Valeria a scris.

Cu toate acestea, copiii mei nu pot accepta relația noastră pentru că au cam aceeași vârstă cu el. Am doi copii care mi-au spus în mod repetat că ceea ce fac este inacceptabil. Înainte doar evitau, dar acum mi se pare că încep să se îndepărteze de mine. Nu-mi pot înțelege fericirea, continuă. Ce ar trebui să fac? Nu vreau să rămân fără copiii mei, ei sunt cel mai important lucru din lume pentru mine și, pe de altă parte, sunt o femeie care are nevoie de atenție. Ar trebui să sufăr pentru asta? Dacă rămân cu un bărbat, copiii mei îmi vor face cruce, nu mă vor mai suna. Nu mai sunt mici, sunt adulți și nu mai au nevoie de mine, dar eu voi avea nevoie de ei cât timp voi trăi”, a scris ea.

În timp ce unii au condamnat-o, pentru că ei cred că nu ar trebui să se gândească deloc între proprii copii și „un bărbat de afară”, alții sunt de partea ei. Aceștia consideră că, copiii ei se comportă ca niște copii mici, că ar trebui ignorați și că greșesc dacă stau în calea fericirii propriei mame.