• Demi Lovato a șocat lumea când a dezvăluit detalii necunoscute până acum publicului, despre problemele sale cu drogurile și presiunea pe care a suferit-o din cauza standardelor iraționale cu care s-a confruntat de la început în documentarul său, „Dancing with the Devil”.
  • Cântăreața a dezvăluit că a început să consume diverse droguri de la o vârstă foarte fragedă și că a avut, de asemenea, o problemă majoră cu bulimia.
  • Din nefericire, suprasolicitarea echipei sale de management, combinată cu toate acestea în 2018, a dus la o cădere nervoasă majoră.

Demi Lovato a șocat lumea când a dezvăluit detalii necunoscute până acum publicului, despre problemele sale cu drogurile și presiunea pe care a suferit-o din cauza standardelor iraționale cu care s-a confruntat de la început în documentarul său, „Dancing with the Devil”.

Cântăreața a dezvăluit că a început să consume diverse droguri de la o vârstă foarte fragedă și că a avut, de asemenea, o problemă majoră cu bulimia.

Din nefericire, suprasolicitarea echipei sale de management, combinată cu toate acestea în 2018, a dus la o cădere nervoasă majoră.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Demi Lovato a dezvăluit că a luat o supradoză și era cât pe ce să-și piardă viața, dar asta nu e tot. În confesiunea sa, cântăreața a recunoscut, de asemenea, că managerul ei a violat-o și a lăsat-o să moară” când era inconștientă.

Cu toate acestea, cântăreața a mărturisit recent că de fapt ea și-a pierdut virginitatea în urma unui viol și că a fost abuzată sexual de două ori în viața ei.

Am fost violată când mi-am pierdut virginitatea, a spus Demi, recunoscând că pe vremea când era încă o vedetă Disney, a vrut să-și păstreze virginitatea pentru căsătorie.

Lovato a împărtășit acest adevăr îngrozitor unei singure persoane, dar agresorul ei nu a fost niciodată tras la răspundere pentru ceea ce a făcut. În continuarea conversației, cântăreața a lăsat să se înțeleagă că violatorul făcea parte din industria cinematografică.

Nu l-au dat afară de la filmări”, a spus ea, motiv pentru care mulți au ajuns la concluzia că a fost probabil cineva din echipa filmului Camp Rock 2″ sau a serialului Sonny With a Chance”, pe care îl filma în acel moment.

După această situație traumatizantă, Demi a început să se automutileze și a suferit și de bulimie, deoarece, după cum a spus ea însăși, creștinului din ea îi era greu să înțeleagă că a fost un viol și că nu făcuse nimic rău”.

De altfel, cântăreața, care a suferit un atac de cord și două accidente vasculare cerebrale în urma unei supradoze după un eveniment traumatizant, a recunoscut ulterior că, deși încă mai consumă anumite lucruri, nu mai face excese ca înainte.

Îmi accept viața atât de mult încât mă gândesc foarte rar la substanțe, ceea ce este un lucru frumos și ceva ce nu credeam că mi se va întâmpla vreodată”, a explicat Lovato.