• Drew Anderson, vedeta din Family by the Ton”, a fost odată obligat să poarte haine 18XL din cauza mărimii sale.
  • Drew, care cântărea singur 481 kilograme, era atât de greu încât cântarul nu-i putea înregistra greutatea.
  • Personalitatea TV și-a împărtășit călătoria de slăbire cu fanii de pe Instagram și se autointitulează activistul grăsimii”.

Drew Anderson, vedeta din Family by the Ton”, a fost odată obligat să poarte haine 18XL din cauza mărimii sale, dar acum arată complet diferit după ce a slăbit mai mult de 120 kilograme.

Vedeta de reality show a apărut în emisiunea TLC alături de verișoarele sale Naomi și Chitoka, trioul cântărind împreună 2000 de kilograme. Drew, care cântărea singur 481 kilograme, era atât de greu încât cântarul nu-i putea înregistra greutatea și a recunoscut că risca să rămână complet imobilizat la pat”.

Apărut în emisiune, el a spus că deseori se simțea ca și cum ar fi fost într-un costum de gras” și că voia doar să îl dea jos pentru a reveni la dimensiunile sale. El a explicat: Chiar dacă mă doare să merg, trebuie să o fac, altfel risc să rămân complet imobilizat la pat. Trebuie să opresc această supraalimentare înainte să mă omoare”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Drew nu mai pusese piciorul pe cântar de 10 ani. Când a cerut sfatul unui medic, cântarul nu i-a putut citi greutatea și l-a îndrumat pur și simplu să meargă la operator. Greutatea maximă pe care cântarul o putea urmări era de 390 de kilograme, cu aproape 10 kilograme mai puțin decât greutatea lui Drew. Cu toate acestea, el a suferit o operație de bypass gastric și acum arată de nerecunoscut, după ce a slăbit mai mult de 125 kilograme.

Personalitatea TV și-a împărtășit călătoria de slăbire cu fanii de pe Instagram și se autointitulează activistul grăsimii” și ambasadorul obezității”, explicând că este aici pentru a doborî stereotipurile și insensibilitatea față de boala obezității”.

Într-o fotografie, Drew și-a etalat corpul transformat în timp ce purta o cămașă neagră cu nasturi și blugi albaștri. El a scris: Am parcurs un drum lung. Se numește călătorie cu un motiv. Ăsta eram eu atunci, ăsta sunt eu acum. Lucruri mai bune urmează să vină.”

Foto: @drewbythetonn/Instagram

Vorbind despre călătoria sa, Drew a recunoscut că au fost suișuri și coborâșuri. Un lucru pe care l-am învățat din această situație, din toată această călătorie, este că vei avea suișuri și coborâșuri. Vei avea momente în care vei munci și vei vedea ce obții, iar dacă nu muncești, vei vedea asta. M-am mișcat mai bine, am slăbit. M-am simțit foarte bine în pielea mea și totul a mers foarte bine”, a declarat el pentru Distractify. Drew a spus că este important ca oamenii să își schimbe întregul stil de viață” pentru a pierde în greutate, afirmând că este singura modalitate de a-ți atinge obiectivele.