• Un băiat recunoaște că s-a abonat la pagina OnlyFans a mamei – dar nu este ceea ce crezi.
  • „Am fost abonat la pagina OnlyFans a mamei mele în ultimele optsprezece luni”, a recunoscut flăcăul anonim.
  • În timp ce unii utilizatori de Twitter au fost șocați de mărturisirea băiatului, alții s-au simțit în conflict în legătură cu raționamentul său.

Un băiat a recunoscut că s-a abonat pe site-ul OnlyFans al mamei sale – dar neagă că este „bolnav”. Platforma care găzduiește peste 1 milion de creatori de conținut vede adesea multe modele care fac mii de euro din conținuturi interzise.

Așa că, atunci când părintele său s-a alăturat site-ului respectiv, băiatul a decis să plătească pentru instantaneele și clipurile ei – și a făcut acest lucru în ultimele 18 luni. Deși, nu este ceea ce credeți cel mai probabil. Fiul a dat asigurări că s-a abonat la contul ei doar cu intenții bune. Dar de ce? Ei bine, el a apelat la pagina de confesiuni de pe Twitter „Fess hole” pentru a se destănui.

„Am fost abonat la pagina OnlyFans a mamei mele în ultimele optsprezece luni”, a recunoscut flăcăul anonim. Se pare că el nu are doar un singur cont, ci trei abonate la fotografiile mamei sale.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Nu mă uit – nu sunt bolnav – dar mama mea se luptă financiar în ultimii doi ani, dar nu a acceptat niciodată niciun ajutor din punct de vedere financiar din partea mea”, a împărtășit el cu sinceritate. „Așa că, în schimb, am trei conturi OnlyFans, toate abonate”.

În timp ce unii utilizatori de Twitter au fost șocați de mărturisirea băiatului, alții s-au simțit în conflict în legătură cu raționamentul său de a avea trei conturi abonate la OnlyFans al mamei sale. Un utilizator a adăugat: „Suntem în 2023 & cadoul perfect de Ziua Mamei este abonarea la contul OnlyFans al mamei.”

În timp ce o altă persoană a spus: „Nu știu dacă e ciudat sau drăguț”. Altcineva și-a exprimat: „E o idee minunată: „Cu siguranță că a-i da mamei tale banii este cea mai bună opțiune aici, lol.”