• Zborul oferit de Delta îți oferă o priveliște de neuitat a eclipsei din aprilie 2024.
  • Pasagerii vor călători de la Austin la Detroit pe 8 aprilie 2024.
  • Eclipsa totală va putea fi văzută doar din Statele Unite ale Americii.

Dacă ești în căutarea unei vizionări unice a eclipsei totale din aprilie 2024 și vrei probabil să încerci noul zbor al Deltei pe calea totalității.

Cum va fi acest zbor și ce experiențe te așteaptă?

Zborul va duce oamenii prin aer la peste 9000 de metri, de unde vor putea vedea eclipsa din confortul unui avion de linie Delta.

Zborul va duce pasagerii de la Austin la Detroit pe 8 aprilie anul acesta și este conceput special pentru a oferi spectatorilor  o imagine unică a soarelui și a lunii. Delta spune că zborul său  va oferi o „vizionare premium” datorită ferestrelor foarte mari ale aeronavei.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Zborul este de așteptat să plece din Austin pe 8 aprilie la 12:15 noaptea și va ateriza  în jurul orei 4:20 dimineața. Având în vedere că aceasta este ultima eclipsă totală pe care o vor avea SUA până în anii 2040, atunci este probabil că un număr mare de persoane  se vor aduna pentru a profita de zborul cu eclipsa Delta.

Dar acest zbor specific cu eclipsă nu este singura ofertă pe care Delta o va avea pentru observatorii cerului. Delta spune că va avea și alte câteva zboruri care vor trece prin calea totalității și vor oferi câteva vederi ale eclipsei, așa că asigură-te că ai cu tine echipamentul potrivit pentru eclipsă dacă intenționezi să te uiți pe fereastră. Eclipsa poate fi văzută doar din Statele Unite ale Americii, nu și la noi în țară.

Citește și