• Aventura a dus la cererea de divorț a lui Brin de soția sa în ianuarie.
  • De asemenea, aventura a făcut ca prietenia dintre cei doi magnați din domeniul tehnologiei să se sfârșească.
  • Magnatul Google a descoperit aventura în timpul unei petreceri la începutul acestui an.

Această aventură l-a determinat pe Brin să ceară divorțul de soția sa în ianuarie și a dus la sfârșitul prieteniei dintre cei doi magnați ai tehnologiei.Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a avut anul trecut o scurtă aventură cu Nicole Shanahan, soția cofondatorului Google și prietenul de lungă durată al lui Musk, Sergey Brin, a relatat duminică Wall Street Journal.

Aventura a dus la cererea de divorț a lui Brin de soția sa în ianuarie și la sfârșitul prieteniei dintre cei doi magnați din domeniul tehnologiei, potrivit raportului WSJ. Potrivit raportului, Musk și Shanahan au legat o prietenie la o expoziție de artă în Miami în decembrie. Brin, care era separat de Shanahan, dar încă locuia cu ea la acea vreme, a citat data separării cuplului ca fiind 15 decembrie.

Magnatul Google a descoperit aventura în timpul unei petreceri la începutul acestui an. După ce a aflat că Brin știa despre aventură, CEO-ul Tesla ar fi căzut în genunchi și l-a implorat să îl ierte.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

WSJ a precizat că, deși Brin a „recunoscut” scuzele lui Musk, acesta nu le-a acceptat, iar cei doi nu își mai vorbesc. De asemenea, raportul notează că Brin le-a ordonat consilierilor săi financiari să vândă toate investițiile sale personale în diferite companii ale lui Musk, fără a detalia amploarea acestor investiții și fără a preciza dacă a fost finalizată vânzarea.

Shanahan a abordat despărțirea de Brin într-un interviu acordat site-ului de știri digitale Puck, declarând că speră „ca Sergey și cu mine să mergem mai departe cu demnitate, onestitate și armonie, de dragul copilului nostru”.