• O femeie care a doborât recordul Guinness World Record pentru cele mai lungi unghii de la mâini, a povestit cum își îndeplinește sarcinile zilnice cu o lungime combinată a unghiilor de 1.306,58 cm.
  • Diana Armstrong își crește unghiile de 25 de ani și spune că nu a mai fost la un salon de înfrumusețare de 22 de ani.
  • Ea și-a tăiat ultima dată unghiile în 1997, apoi a jurat să nu-și mai taie niciodată unghiile.

O femeie care a doborât recordul Guinness World Record pentru cele mai lungi unghii de la mâini, a povestit cum își îndeplinește sarcinile zilnice cu o lungime combinată a unghiilor de 1.306,58 cm.

Diana Armstrong își crește unghiile de 25 de ani și spune că nu a mai fost la un salon de înfrumusețare de 22 de ani. Ea și-a tăiat ultima dată unghiile în 1997, apoi a jurat să nu-și mai taie niciodată unghiile, după ce Latisha, în vârstă de 16 ani, a murit în mod tragic în somn din cauza unui atac de astm. Fiica ei a fost ultima persoană care i-a făcut unghiile. Deși ceilalți copii ai ei au încercat să o convingă să îi facă manichiura, odată ce au înțeles semnificația, au renunțat.

Vorbind despre cum se descurcă cu unghii atât de lungi, Diana, din Minnesota, SUA, a spus: „Îmi trag fermoarul la pantaloni sau la jachetă. Pot să deschid o cutie de suc, dar am nevoie de un cuțit. Am condus o mașină, dar a trebuit să scot mâna pe geam, așa că nu mai conduc. Iar în toaletele publice, trebuie să folosesc cea mai mare cabină – unghiile mele sunt de obicei mai lungi decât cele de dimensiuni normale”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Ea a adăugat: Fiecare unghie durează aproximativ 10 ore pentru a fi șlefuită și lustruită. Trebuie să folosesc o unealtă Dremel pentru prelucrarea lemnului. Mi le fac la fiecare patru-cinci ani și folosesc între 15 și 20 de sticle de ojă. Le-am vopsit săptămâna trecută și a durat patru zile. Dacă trebuie să ridic bani de pe jos, pot să ridic bancnote. Dar dacă scap mărunțișul pe podea, acesta va rămâne acolo jos.”

După ce a fost recunoscută oficial de către echipa Guinness World Records la începutul acestui an, Diana a crezut inițial că este vorba de un fel de glumă, dar acum este mândră de distincția ei și crede că și Latisha ar fi la fel.