• Sasha Walpole a declarat că ea și prințul au făcut sex pe un câmp după ce și-a sărbătorit ziua de naștere de 19 ani într-un pub din Wiltshire în 2001.
  • Femeia în vârstă de 40 de ani, a declarat că sexul a fost pasional și plin de scântei”, dar între doi prieteni.
  • Despre această experiență, ea descrie că îl vedea doar ca pe prietenul ei și nu ca pe al treilea în linia de succesiune la tron, spunând că ceva a scăpat puțin de sub control”.

O femeie a ieșit public susținând că este femeia mai în vârstă” care i-a luat virginitatea prințului Harry, spunând că a fost o scânteie de pasiune de cinci minute. Sasha Walpole a declarat că ea și prințul au făcut sex pe un câmp după ce și-a sărbătorit ziua de naștere de 19 ani într-un pub din Wiltshire în 2001.

Femeia în vârstă de 40 de ani, a declarat că sexul a fost pasional și plin de scântei”, dar între doi prieteni. Asta după ce prințul s-a destăinuit despre cum și-a pierdut virginitatea în cartea sa de memorii, Spare, dezvăluind că a avut o scurtă întâlnire pe un câmp din spatele unui pub la vârsta de 17 ani. Doamna Walpole a spus că întâlnirea a avut loc de fapt în vara anului 2001, ceea ce l-ar încadra la vârsta de 16 ani.

Eu sunt femeia care i-a luat virginitatea lui Harry”, a declarat ea pentru The Sun on Sunday. A fost literalmente o chestie zdravănă între doi prieteni. Sexul a fost pasional și plin de scântei pentru că nu ar fi trebuit să o facem. Un lucru a dus rapid la altul. Am ajuns pe podea”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Walpole susține că cei doi au băut mai multe pahare de tequila în acel moment, iar echipa de securitate a prințului Harry a ieșit să îl caute în timp ce se giugiuleau. Ea a spus că cei doi au băut la Vine Tree Inn din Norton, Wiltshire, sărbătorind ziua ei de naștere de 19 ani, când s-au furișat pe un câmp din spatele parcării istoricului pub pentru o țigară.

A fost interesant că se întâmpla. A fost interesant că se întâmpla așa cum s-a întâmplat. Am fost plecați timp de 15 minute, dar sexul a durat aproximativ cinci minute.”

Walpole a adăugat: Nu ne-am propus să o facem și nu a fost ceva premeditat. El era tânăr. Eram pur și simplu prieteni și a fost un pic obraznic, în sensul că nu ar fi trebuit să se întâmple.”

Acum în vârstă de 40 de ani și căsătorită, mamă a doi copii, Walpole este cu puțin peste doi ani mai în vârstă decât prințul în vârstă de 38 de ani. Despre această experiență, ea descrie că îl vedea doar ca pe prietenul ei și nu ca pe al treilea în linia de succesiune la tron, spunând că ceva a scăpat puțin de sub control”.

Nimeni nu m-a avertizat că acea noapte va fi inclusă în carte – iar Harry, sau oamenii lui, ar fi putut să mă găsească pentru a-mi spune dacă ar fi vrut să facă acest lucru. Duc o viață liniștită – nu eu am provocat asta.”