• Un studiu a arătat că 45,7% dintre femei și 38,2% dintre bărbați au simulat de fapt punctul culminant.
  • Atât bărbații, cât și femeile au declarat că principala piedică în calea orgasmului este respirația partenerului, 40% dintre ei recunoscând că o consideră un mare obstacol în calea orgasmului.
  • Bărbații și femeile au dat, de asemenea, motive destul de similare atunci când a venit vorba de motivul pentru care au decis să se prefacă.

Cu toții am făcut-o, probabil. Uneori vrei doar să se termine sexul (oricât de dur ar suna asta), așa că te prefaci că ai dat lovitura. Un studiu a arătat că 45,7% dintre femei și 38,2% dintre bărbați au simulat de fapt punctul culminant.

Atât bărbații, cât și femeile au declarat că principala piedică în calea orgasmului este respirația partenerului, 40% dintre ei recunoscând că o consideră un mare obstacol în calea orgasmului. A doua cea mai mare piedică (32,3%) a fost poziția, în timp ce a treia (31,5%) a fost temperatura camerei. Iluminarea (31,1%) și gândirea excesivă (30%) au fost, de asemenea, factori destul de importanți atunci când vine vorba de motivul pentru care oamenii scurtează sexul.

Bărbații și femeile au dat, de asemenea, motive destul de similare atunci când a venit vorba de motivul pentru care au decis să se prefacă. Atât femeile (23,7%), cât și bărbații (21%) au declarat că cel mai important motiv pentru care au jucat teatru a fost acela de a termina mai repede.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Bărbații (15,1%) și femeile (21%) au recunoscut, de asemenea, că nu au vrut să rănească în niciun fel sentimentele partenerului lor. Sondajul, care a fost realizat de Innerbody Research, a adresat 1.119 persoane întrebări referitoare la ceea ce le place în dormitor. Raportul, intitulat Faking the Big O: A Study”, a constatat, de asemenea că, cuplurile căsătorite au avut un număr mediu mai mare de orgasme pe săptămână (4,8) decât cele care erau singure (4,5).

Motivele pentru care bărbații și femeile mimează orgasmele

Pentru femei

Au vrut să se termine (23,7%)
Nu au vrut să își supere partenerul (21%)
Se prefac până când reușesc (12,5%)
Este un motiv de excitare (9,8%)
Nu au vrut să fie nevoite să vorbească despre faptul că nu au ajuns acolo (9,4%)

Pentru bărbați

Au vrut să se termine (21%)
Nu au vrut să-și supere partenera (15,1%)
Este excitant (14,6%)
Să te prefaci până reușești (13,7%)
Partenerului îi place (12,3%)

Dacă sunteți îngrijorat – există lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta pe dvs. și pe partener să vă simțiți cel mai bine atunci când vă culcați. După cum mulți oameni știu, doar o treime dintre femei pot ajunge la orgasm doar prin intermediul actului sexual, așa că încercarea de a încerca lucruri noi poate fi de ajutor. Acest lucru ar putea varia de la testarea unor poziții diferite, adăugarea de jucării sexuale în amestec sau permiterea unui preludiu ceva mai intens.