• Blue Ivy, fiica lui Beyoncé, a uimit publicul la un concert din Paris.
  • Blue Ivy a fost adusă pe scenă în timpul interpretării piesei „My Power” .
  • Înainte de prestația lor comună din timpul concertului de la Paris din 26 mai, Blue Ivy s-a alăturat mamei sale pe scenă în timpul unui spectacol din Dubai, la începutul anului.

Blue Ivy are doar 11 ani, dar deja îi calcă pe urme lui Beyoncé. Fiica artistei a făcut acest lucru foarte clar pe 26 mai, când i s-a alăturat artistei pe scenă pentru un spectacol surpriză, unde a uimit cu o coregrafie foarte dificilă, scrie revista People.

Blue Ivy a fost adusă pe scenă în timpul interpretării piesei „My Power” a celei care a câștigat de 32 de ori premiul Grammy și a intrat rapid în formație. După ce a reușit mișcările de dans foarte dificile, Beyonce a spus mulțimii: „Aplauze pentru Blue” , iar toată lumea a fost fascinată de momentul inedit pregătit de fetița cântăreței.

Blue Ivy a uimit într-un concert

Fiica artistei a fost cool, fiind asortată cu mama ei într-un top argintiu strălucitor, cu pantaloni metalici și ochelari de soare. Fanii au apreciat apariția celor două, iar în clipurile postate în mediul online cântăreața este surprinsă cum se uită înapoi la fiica ei pe tot parcursul spectacolului. De asemenea, și Jay-Z a privit din public cum Beyoncé și fetița lor au furat luminile reflectoarelor.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

,,Frumoasa mea! Sunt atât de mândră și recunoscătoare că sunt mama ta. Ne aduci atât de multă bucurie, îngerul meu dulce”. , a scris cântăreața într-o descriere a postărilor distribuite pe rețelele sociale.

Înainte de prestația lor comună din timpul concertului de la Paris din 26 mai, Blue Ivy s-a alăturat mamei sale pe scenă în timpul unui spectacol din Dubai, la începutul anului. A fost prima reprezentație a lui Beyoncé după cinci ani, motiv pentru care a fost o ocazie specială pentru toată lumea.

Beyoncé și Jay-Z, care s-au căsătorit în 2008, au adus-o pe lume pe Blue Ivy în ianuarie 2012. Cinci ani mai târziu, cuplul i-au întâmpinat și pe gemenii Sir și Rumi, acum în vârstă de 5 ani.

Blue Ivy a licitat 80.000 de dolari pentru o bijuterie

Blue Ivy a ajuns de multe ori în centrul atenției. Anul trecut, fetița lui Beyoncéa licitat 80.000 de dolari pentru o pereche de cercei cu diamante Lorraine Schwartz, în timp ce participa la o licitație de lux la vârsta de 10 ani.

Fiica celebrei cântărețe a făcut anterior o ofertă de 19.000 de dolari la un eveniment din 2019, când avea doar șase ani. Blue Ivy a licitat pentru o pictură acrilică a tânărului Sidney Poitier și a intrat într-o competiție de licitații cu un rival anonim. Acest licitant misterios s-a dovedit a fi nimeni altul decât Tyler Perry, în vârstă de 53 de ani, care nu știa nici măcar că licitează împotriva unui copil.

„Altcineva a licitat împotriva mea. Nu am știut cine a fost. M-am uitat și era ea. Ea ia paleta din mâna lui Jay și Beyonce și licitează.” , a declarat mai târziu Perry pentru NBC.

Citește și

Prințul Harry este implicat într-o nouă serie de procese cu presa tabloidă. Ducele de Sussex acuză un ziar de piraterie telefonică

Şeful ANAF a demisionat. Lucian Heiuş: „Regret că nu pot duce până la capăt procesul de modernizare și proiectele începute”

FOTO. Un creion care a aparținut lui Hitler va fi scos la licitație. Ce se știe despre acest obiect