• La InterContinental Athénée Palace Bucharest a avut loc cea de-a 33-a ediție Soirees de la Mode.
  • 17 designeri români și-au prezentat colecția și i-au adus un omagiu lui Coco Chanel.
  • Fashion Arty este cel mai longeviv eveniment din țară și închinat celor 140 de ani de Chanel. 

La InterContinental Athénée Palace Bucharest a fost organizată cea de a 33-a ediție Soirees de la Mode. 17 designeri români și-au prezentat colecția și i-au adus un omagiu lui Coco Chanel. Una din cele mai mari creatoare de modă, ai secolului XX.

Fashion Arty este organizat de Claudiu Pavelin Gălățescu și este închinat aniversării a 140 ani de Chanel. Este cel mai longeviv eveniment din țară. Coco Chanel a schimbat pentru totdeauna moda la nivel mondial și conceptul de îmbrăcăminte pentru femei. De aceea, la acest eveniment materialele au fost din toate plajele, combinate cu funde si bijuterii glamour.

„Pe lângă tema generoasă şi bogată în simboluri, această ediţie reprezintă şi întoarcerea acasă în sala Le Diplomate din Athenee Palace – devenit Intercontinental – unde am creat Seri de Modă de neuitat timp de 12 Ani, înainte, mari personalităţi artistice, culturale, istorice fiind celebrate prin creaţiile designerilor români autentici în aceste numeroase ediţii de poveste ale Soirees de la Monde”, a spus Alin Gălățescu.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Evenimentul a avut la bază creațiile unora dintre cei mai talentaţi designeri români ai momentului, inspirați de Tema Ediţiei cu nr. 33: „140 de Ani de CHANEL” – şi iconografia şi conceptele ei specifice, bază a Istoriei Modei. Au fost peste 70 de Look-uri, 70 de modele şi persone publice într-o sală arhiplină – cu peste 400 de invitați.

Citește și: