• Al Pacino va avea un copil la vârsta de 83 de ani cu iubita sa Noor Afallah, în vârstă de 29 de ani.
  • Tânăra este producător și s-a născut într-o familie influentă. Nu este prima ei poveste de iubire cu un bărbat celebru și mult mai bătrân decât ea.
  • Al Pacino a cerut un test ADN după ce a aflat că iubita lui este însărcinată.

Al Pacino, actorul de renume internațional, va avea un copil la vârsta de 83 de ani cu iubita sa Noor Afallah, în vârstă de 29 de ani.

La scurt timp după anunțul făcut de Robert De Niro, s-a aflat că și Al Pacino este pe cale să devină tată, pentru a patra oară, la vârsta de 83 de ani. Cine este Noor Alfallah, bruneta care îi va da naștere unui copil marelui actor.

La 83 de ani, Al Pacino se pregătește să devină din nou tată. Iubita sa, Noor Alfallah, este însărcinată în opt luni. Bruneta în vârstă de 29 de ani a fost văzută în compania actorului în aprilie 2022, însă surse din apropierea cuplului au dezvăluit că relația lor a început în timpul pandemiei, scrie Fox News.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați… Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine.

Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai bătrân decât tatăl ei” , a dezvăluit o sursă din anturajul lor pentru Page Six.

Cine este Noor Alfallah, iubita de 29 de ani a lui Al Pacino?

Tânăra este producător și s-a născut într-o familie influentă. Nu este prima ei poveste de iubire cu un bărbat celebru și mult mai bătrân decât ea.

Când avea doar 22 de ani, a format un cuplu cu solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, care avea, la acea vreme, 74 de ani. Ar mai fi avut idile cu miliardarul Nicolas Berggruen, în vârstă de 60 de ani. Mai mult, s-a întâlnit și cu actorii Clint Eastwood (de 93 de ani), în 2019, dar și cu Eli Roth, de 51 de ani.

„Fac parte din viața lor”

Noor va aduce pe lume cel de-al patrulea copil al actorului Al Pacino. Artistul mai are alți trei copii:  Julie Marie, 33 de ani, a cărei mamă este profesoara de teatru Jan Tarrant, şi gemenii Anton şi Olivia, 22 de ani, din relația cu actriţa Beverly D’Angelo.

Într-un interviu din 2014 pentru New Yorker, Pacino vorbea despre copiii săi.

„Am grijă de ei. Fac parte din viaţa lor. Când nu sunt lângă ei, mă întristează, şi sunt şi ei trişti…” .

Cu doar câteva săptămâni înainte, o altă legendă a marelui ecran, Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, dezvăluia că a devenit din nou tată: „Tocmai mi s-a născut un copil” .

Activează în industria de film

Alfallah este producător de film. După ce și-a luat licența și masteratul, ea a produs un scurtmetraj, ,,La Petit Mort” , care a fost nominalizat la Festivalul de Film Beverly Hills și la Festivalul de Film HollyShorts.

Potrivit IMDb, ea a produs un scurtmetraj de televiziune, ,,Brosa Nostra”, în 2018. De asemenea, ea este implicată în viitorul film ,,Billy Knight” – în care joacă Pacino -, potrivit site-ului.

Al Pacino a cerut un test ADN după ce a aflat că iubita lui este însărcinată

Al Pacino a fost surprins că iubita lui a rămas însărcinată, astfel că a cerut dovada că el este tatăl copilului. Potrivit TMZ, actorul de la Hollywood ar fi pus-o pe Noor Alfallah să facă un test ADN pentru a i se dovedi că va deveni cu adevărat tată. 

Actorul a făcut acest gest pentru că, inițial, credea că nu mai poate avea copii. Un apropiat al starului a declarat pentru sursa menționată că acesta s-a confruntat cu probleme medicale și a crezut că nu există vreo șansă să o lase însărcinată pe iubita sa. 

Rezultatul testului ADN a arătat că Al Pacino este cu adevărat tatăl copilului, iar acum actorul își așteaptă cu nerăbdare al patrulea copil. 

Citește și

VIDEO. Joe Biden a căzut pe scenă în timp ce înmâna diplome la absolvirea Academiei Forțelor Aeriene americane

O dronă militară americană, controlată de inteligența artificială, își „ucide” operatorul într-un test simulat

Topul Forbes al celor mai bogate femei, cu avere „self-made”. Câți bani au Oprah Winfrey, Rihanna și Kim Kardashian