• Oprah Winfrey este pe locul 13 în listă cu o avere de 2.5 de miliarde de dolari câștigată în principal din emisiuni TV.
  • Rihanna are o avere de 1,4 miliarde de dolari câștigată din muzică dar și din brandul său „Fenty Beauty” .
  • Kim Kardashian este clasată pe locul 21 în listă cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, avere câștigată din reality show-ul familiei dar și prin brandurile ei.

A fost un an remarcabil pentru cele 100 de antreprenoare, directoare și artiste din de pe cea de-a noua listă anuală a celor mai bogate femei cu avere self-made, scrie Forbes.

Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume, aceasta a depășit-o pe Taylor Swift care are o avere de 740 de milioane de dolari, pe Madonna dar și pe Celine Dion care dețin 580 și respectiv 480 de milioane de dolari.

Cine mai intră în top?

Diane Hendricks rămâne pe primul loc pentru al șaselea an consecutiv, cu o avere record de 15 miliarde de dolari, în creștere de la 12,2 miliarde de dolari anul trecut, cu venituri din compania sa „ABC Supply”.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Superstarul Beyonce, care se află în prezent în Marea Britanie pentru turneul său „Renaissance World Tour” , apare și ea pe lista de pe locul 48, cu o avere de 540 de milioane de dolari acumulată din muzica sa, după ce și-a lansat anul trecut cel de-al șaptelea album de studio.

Kylie Jenner, a apărut și ea, după ce a acumulat o avere de 680 de milioane de dolari de pe urma companiei sale de machiaj extrem de populare „Kylie Cosmetics”.

Citește și: