• După ce a devenit cunoscută în întreaga lume ca noul șef al Twitter, Yaccarino a observat că numărul de urmăritori a crescut exponențial și a recunoscut creșterea.
  • Văd că am câțiva urmăritori noi… Nu sunt la fel de prolifică precum @elonmusk (încă!), dar sunt la fel de dedicată viitorului acestei platforme”, a scris ea.
  • Anterior, Musk a făcut anunțul privind angajarea lui Yaccarino și a explicat cum vor fi diferite rolurile lor la vârful companiei.

Elon Musk a numit-o pe Linda Yaccarino în funcția de nou CEO al Twitter, iar fostul director de publicitate al NBCUniversal rupe în sfârșit tăcerea cu privire la platforma de socializare. Am fost mult timp inspirată de viziunea ta de a crea un viitor mai luminos. Sunt încântată să ajut să aduc această viziune la Twitter și să transformăm împreună această afacere!”, a scris Yaccarino pe Twitter într-un mesaj în care îi mulțumește lui Musk pentru această oportunitate, scrie Deadline.

După ce a devenit cunoscută în întreaga lume ca noul șef al Twitter, Yaccarino a observat că numărul de urmăritori a crescut exponențial și a recunoscut creșterea: Văd că am câțiva urmăritori noi… Nu sunt la fel de prolifică precum @elonmusk (încă!), dar sunt la fel de dedicată viitorului acestei platforme”, a adăugat ea.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Feedback-ul vostru este VITAL pentru acest viitor. Sunt aici pentru toate acestea. Haideți să continuăm conversația și să construim Twitter 2.0 împreună!”, scris Yaccarino. Anterior, Musk a făcut anunțul privind angajarea lui Yaccarino și a explicat cum vor fi diferite rolurile lor la vârful companiei.

Sunt încântat să îi urez bun venit Lindei Yaccarino în calitate de nou CEO al Twitter!”, a scris Musk pe Twitter. @LindaYacc se va concentra în principal pe operațiunile de afaceri, în timp ce eu mă voi concentra pe designul produselor și pe noile tehnologii. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Linda pentru a transforma această platformă în X, aplicația totul”.

În urma mesajului lui Musk, unii utilizatori și-au exprimat îngrijorarea cu privire la încălcarea libertății lor de exprimare”, citând un interviu pe care Yaccarino l-a avut cu câteva săptămâni înainte cu proprietarul Twitter. Utilizatorul Twitter presupunea că Yaccarino ar promova inițiative de limitare a exprimării utilizatorilor pentru a împăca agenții de publicitate.

Musk a răspuns: Vă înțeleg îngrijorările, dar nu judecați prea devreme. Sunt ferm în ceea ce privește apărarea libertății de exprimare, chiar dacă asta înseamnă să pierd bani”.

Citește și: