• Halle Bailey a interpretat ieri seară piesa „Part of Your World”, în timpul episodului Disney Night de la American Idol.
  • Halle Bailey interpretează rolul lui Ariel în noua ecranizare live-action a filmului „Mica Sirenă” de la Disney.
  • Halle este a doua actriță de culoare care a interpretat rolul unei prințese Disney.

Halle Bailey a oferit o interpretare emoționantă a piesei „Part of Your World”, ieri seară, în timpul episodului Disney Night de la American Idol, din viitorul remake live-action al filmului Disney, „Mica Sirenă”, relatează Brodway World.

Halle Bailey interpretează rolul lui Ariel în noua ecranizare live-action a filmului „Mica Sirenă” de la Disney. Din distribuția filmului fac parte și Jonah Hauer-King, în rolul prințului Eric, Melissa McCarthy, Daveed Diggs, Awkwafina, Javier Bardem, Jacob Tremblay și Noma Dumezweni.

Pelicula urmărește povestea clasică a desenului animat cu același nume. Cea mai tânără dintre fiicele regelui Triton, Ariel, tânjește să afle mai multe despre lumea de dincolo de mare și, în timp ce vizitează suprafața, se îndrăgostește de prințul Eric.

Înainte ca Halle să fie distribuită în rolul lui Ariel, o singură actriță de culoare mai jucase o prințesă Disney. Anika Noni Rose a fost vocea Tianei în „Prințesa și broscoiul”.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

„Vreau ca fetița din mine și fetițele ca mine care se uită să știe că sunt speciale și că ar trebui să fie o prințesă din toate punctele de vedere”, a declarat Halle. „Mica Sirenă” este așteptat să apară în cinematografe anul acesta, pe 26 mai.

Citește și: