• „Mica Toscana” este localitatea din Europa în care toți cei aproximativ 6.000 de oameni locuiesc pe aceeași stradă.
  • Suloszowa este denumit ca „Mica Toscana” datorită aspectului său.
  • Suloszowa este un sat în partea de sud a Poloniei, la aproximativ 29 de kilometri nord-vest de Cracovia.

„Mica Toscana” este localitatea din Europa în care toți cei aproximativ 6.000 de oameni locuiesc pe aceeași stradă lungă de 9 kilometri.

Suloszowa este denumit ca „Mica Toscana” datorită aspectului său.

Suloszowa este un sat din partea sudică a Poloniei, aflat la aproape 29 de kilometri nord-vest de Cracovia, în care toți locuitorii acestei localități stau pe aceeași stradă, lungă de aproape 9 kilometri.

Recomandări

MACRON SE ADRESEAZĂ ARMATELOR
COLEGIU DE ELITĂ CU TELEFOANE SIMPLE
CASTERA A ÎNOTAT ÎN SENA
JAMES WEBB DESCOPERĂ DANSUL GALAXIILOR
CUM AFECTEAZĂ CANICULA MEDIUL?
CÂT MAI DUREAZĂ CANICULA?

În 2017, această localitatea avea o populație de 5.819 locuitori, potrivit autorităților locale. Cetățenii și-au construit casele unii lângă alții, iar în spate au terenuri unde și-au amenajat grădini.

Suloszowa: Orașul în care toată lumea locuiește pe aceeași stradă

Recent, o fotografie cu această localitate a devenit virală, iar o parte din locuitori au explicat cum este să trăiești acolo.

„Fiecare casă are acea fâșie de pământ pe care să facă orice, deci culori diferite și folosesc terenul în scopuri diferite. Unii cresc culturi pe el, alții au animale, unii doar o lasă”, a spus unul dintre locuitori.

„Este puțin cunoscut faptul că curțile lor se întind ca niște panglici paralele în jurul pământului, astfel încât vecinii care locuiesc unul vizavi de celălalt împart și un gard viu comun în spate, pe care îl tund pe rând în toamne alternative” , a spus un alt locuitor, potrivit indy100.com.

„Până nu am văzut pozele de sus, nu prea am apreciat cât de frumos este aici” , a recunoscut un altul.