• Concursul a fost împărțit în 4 categorii.
  • „Balerina” de Anna Averianova a luat detașat locul 1.
  • Scopul concursului este să recunoască și să onoreze cea mai bună fotografie de câini din întreaga lume.

Dog Photography Awards a revenit cu o nouă ediție. Anul acesta au concurat patrupezi din peste 50 de țări.

„Balerina” de Anna Averianova a luat detașat locul 1. Anul acesta a fost destul de strânsă cursa, în ciuda celor 1.440 de participanți din peste 50 țări diferite, printre care Germania, Australia, China și Canada.

Concursul a fost împărțit în 4 categorii: Poze de Studio, câini și oameni, acțiune și portret și peisaj. Locul 2 a fost ocupat de un poddle, iar poza s-a intitulat „Hai să dansăm”, la categoria „câini și oameni, locul 1 a fost ocupat de ilustrația intitulată „caravaggio today”, la „portret și peisaj, locul 1 a fost ocupat de un superb ogar și la aceiași categorie a fost și superbul tablou intitulat „Serene Snowfall”, cu un ciobănesc australian. La categoria de „acțiune”, tot un ogar a dominat podiumul „Stop your motion” se numește imaginea.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Scopul concursului este să recunoască și să onoreze cea mai bună fotografie de câini din întreaga lume, prezentând viziunea artistică a fotografilor care îi surprind. Juriul, format din fotografi de top, experți în câini și profesioniști din industrie, au selectat câștigătorii din mai multe categorii, inclusiv portret, acțiune, studio și multe altele.

Citește și