• Fostul președinte american, Barack Obama, și familia sa se află în Grecia cu ocazia unui eveniment pentru Fundația Obama.
  • Barack Obama a petrecut timp cu participanţii, „ascultând provocările cu care se confruntă liderii şi învăţând despre oportunităţile de a-şi duce munca mai departe” .
  • Fosta primă doamnă a purtat o salopetă kaki și un cardigan alb. Soțul ei arăta relaxat în pantaloni chino albi, pantofi sport și o cămașă albastră casual.

Aflați în Grecia, Barack Obama și Michele s-au aventurat să descopere celebra Acropolă din Atena împreună cu fiicele lor Malia și Sasha, scrie New York Post.

Grijuliu cu Michelle, fostul președinte american a ghidat-o pe scările Acropolei. Fostul președinte american, Barack Obama, și familia sa se află în Grecia cu ocazia unui eveniment pentru Fundația Obama.

Barack Obama este grijuliu cu soția sa

Fosta primă doamnă a purtat o salopetă kaki și un cardigan alb. Soțul ei arăta relaxat în pantaloni chino albi, pantofi sport și o cămașă albastră casual.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Malia purta o rochie lungă maro și botine negre, iar Sasha era în pantofi sport, blugi și un top mov.

„În timpul săptămânii, liderii fac schimb de idei, fac ateliere de lucru și construiesc conexiuni semnificative” , scrie pe site-ul Fundației Obama.

„De la Atena, Grecia, până în partea de sud a Chicago, ne-am hotărât să investim în următoarea generație de lideri emergenti! ” .

Barack Obama a petrecut timp cu participanţii, „ascultând provocările cu care se confruntă liderii şi învăţând despre oportunităţile de a-şi duce munca mai departe” .

În perioadele de pauză participanții s-au bucurat de o seară de experiențe tradiționale grecești la Centrul Cultural al Fundației Stavros Niarchos.

Într-un tweet postat pe contul său, fostul președinte a spus: „Michelle și cu mine am început @ObamaFoundation pentru a sprijini următoarea generație de lideri care creează schimbări durabile în comunitățile lor. Săptămâna aceasta mă voi alătura liderilor noștri Obama din Grecia, unde vom împărtăși idei. Ne vom interesa de munca pe care o fac” .

Barack și Michelle s-au întâlnit pentru prima dată în 1989, când lucrau pentru aceeași firmă de avocatură.

Cuplul a vorbit pe larg despre căsnicia lor de durată și despre provocările pe care cei doi le-au înfruntat de-a lungul anilor, în special în ceea ce privește viața publică. Cuplul a fost la Casa Albă din 2009 până în 2016.

Citește și

La ce riscuri asupra sănătății sunt expuși membrii echipajului de pe Titan: „Dacă sunt inconștienți, nu vor putea face multe pentru a se ajuta singuri”

Experiența echipajului de la bordul submersibilului pierdut în adâncuri va fi transpusă într-un documentar

Cele mai bune 50 de restaurante din lume în 2023: Cine a câștigat „Oscarul gastronomiei mondiale”