• Madonna a postat pe Facebook un mesaj prin care își exprima dragostea, dar și recunoștința pentru tatăl ei, Silvio, în vârstă de 92 de ani.
  • Cântăreața a distribuit un selfie, dar și o fotografie cu tatăl ei, marcând legătura lor specială.
  • Madonna o să dea startul celui de-al 84-lea turneu mondial.

Madonna a subliniat încă o dată iubirea, dar și conexiunea specială pe care o cu tatăl ei, Silvio Ciccone, printr- o postare pe social media, scrie Hello Magazine.

În postare, Madonna a scris un mesaj pentru toți tații, îmbrățișând diversitatea și recunoscând pronumele : „Ea, El, Ei și Ele!”. Cu toate acestea, ea a rezervat un mesaj special pentru tatăl ei, Silvio, care a fost o sursă constantă de inspirație în viața ei.

Sursă: Facebook

Madonna a scris: „La mulți ani taților de pretutindeni… dar cel mai călduros la mulți ani pentru tatăl meu , Silvio…mulțumesc pentru că m-ai învățat etica muncii, ce înseamnă iubirea și că niciodată nu m-ai intreținut, în niciun fel. M-ai învățat cum sa fiu o supraviețuitoare. Sunt recunoscătoare pentru totdeauna”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Madonna a anunțat noul ei turneu mondial

Omagiul adus tatălui ei vine la scurt timp după ce Madonna și-a anunțat turneul mondial. Programat să înceapă pe 15 iulie 2023 în Vancouver, Canada, și să se încheie pe 30 ianuarie 2024 în Mexico City, turneul promite un spectacol unic pentru publicul din întreaga lume.

Turneul „Celebration Tour” are ca tematică evoluția artistică a Madonnei de-a lungul a patru decenii, aducând un omagiu orașului New York, unde și-a început carieră muzicală.

Citește și: